Aslan Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Derin kaz. Sorunları gidermek için sıcaklığınıza ve çekiciliğinize güvenerek genellikle yüzeyi gözden geçirmekten mutlu olursunuz. Ancak bu haftanın başlarında yavaşlamanız ve etrafınızda olup bitenleri derinlemesine incelemeniz gerekecek. Yakın birinin yardıma ihtiyacı var mı? Başka biri seni manipüle etmeye mi çalışıyor? Sadece gözlem becerileriniz (ek bir doz sezgiyle birlikte) söyleyecektir. Hafta ortası gelince, tutkular alevlenecek – iyi, romantik tür, öfkeli tür değil. Denemeden bile karşı konulmaz bir flört olacaksınız ve diğerleri sadece enerjik parıltınızın tadını çıkarmak isteyecekler. Bu hafta sonu, istediğinin peşinden git ve başkalarının da aynısını yapmasına yardım et.


Aslan Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olursa yardım orada.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep burcundaki güneşin ve eviniz ve ailenizin evinizin Jüpiter’i Balık burcunda üçgen yaptığı zaman başlar. Bugün bir aile üyesi size sarsılmaz bir destek gösteriyor. Birinden dinlemesini, mali durumunuzla ilgili tavsiyede bulunmasını veya bir kanepenin taşınmasına yardım etmesini isteyebilirsiniz ve elde ettiğiniz şey, adım atan ve gerçekten yararlı olan bir akrabadır. Leo, bu, ailenin bir takım olduğunu hatırlatıyor ve birlikte çalışman harika.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ile romantizm ve macera eviniz ile birleşiyor. Leo, yüz yıllık yumurtalar, fırında tavuk ayağı ya da aynı derecede dikkate değer bir şey gibi yeni egzotik yiyecekler deneyebilirsin. Yapılacaklar listenizi kontrol edin ve öğleden sonra üzerini çizebileceğiniz bir şey olup olmadığına bakın. Aşk arıyorsanız, bu, ilk buluşmaya gitmek veya kısa sürede birçok insanla tanışabileceğiniz bir hızlı buluşma etkinliğine katılmak için mükemmel bir gün.


Aslan Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu haftaya Merkür ve Venüs’ün içsel düşüncelerinizi L-O-V-E’ye çevirmesiyle başlayarak tüm gözler üzerinizde. Şu anki partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek veya bekarsa dışarı çıkıp görülmek için harika bir zaman. Güçlü Yay neşeli titreşimleri oyunda, şans ve olasılık güçlü bir şekilde lehinize çalışıyor gibi geliyor.

Eğer aşıksan, onlara vur. Yakın zamanda bir ilişkiden ayrıldıysanız ve tekrar çıkmayı düşünmeye başladıysanız, ne tür bir ortak istediğiniz ve ne tür bir ortak olmak istediğiniz konusunda yeni standartlar belirlemek için harika bir zaman.

Sabit bir işaret olarak, istekleriniz ve arzularınız konusunda esnek olmadığınız biliniyor. Ancak Yay enerjisi, kendiniz ve diğerleri arasındaki deneyimlere ve farklılıklara açık kalmanızı istiyor. Siz ve eşinizin, bireysel yaşamlarınız boyunca edindiğiniz bilgiler nedeniyle yeni bir şeye başlamanız mümkündür. Konfor alanınızdan çıkmak ve kültürünüzün veya inanç sisteminizin dışına çıkmak istiyorsanız, özellikle sevindirici olacak. İyi eğlenceler!


Aslan Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş alanınız aracılığıyla kendinizi gerçekleştirmeye odaklanın, Leo! Ama önce, 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken, ev yaşamınızda istikrarı sağlamak için varlıklarınızı ve finansal taahhütlerinizi sağlamlaştırın. İdeal olarak, tüm ördeklerinizi arka arkaya almalısınız. Ancak üçlü, geçiminizi güvence altına almak için kaynaklarınızı, borçlarınızı, mülkünüzü ve daha fazlasını kontrol etmek için sezgisel ipucunuz olabilir.

Daha sonra, Merkür Yay burcunda Venüs ile kavuşum yaptığında, daha heyecan verici fırsatların peşinden koşmaya ve iş yerinde yeni fikirleri takip etmeye odaklanabilirsiniz. Bu heyecan verici birleşme sırasında sıra dışı yaratıcı hissetmeye hazırlanın! Beyniniz, tutku projelerinizi genişletmek için yeni fikirler ve içgörülerle dolup taşıyor olabilir. Ama atlamadan önce baktığından emin ol! Özellikle ertesi gün güneş Yay burcuna girdiğinde söylemesi yapmaktan daha kolay.

Yay mevsimi, parlama zamanınızdır, bu nedenle çalışma alanınızdaki yeteneklerinizi ve mutluluğunuzu genişletmeye odaklanın. 23 Kasım Çarşamba günü Yay burcundaki yeniay sırasında izlenecek yeni, canlandırıcı çabaların tezahürü. Ayrıca, Jüpiter ayrıca doğrudan Balık’ta istasyon olacak, böylece yatırımlarınızın inanılmaz şekillerde karşılığını görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.