Akrep Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Soğukkanlılığınızı çoğu insandan daha iyi koruyorsunuz, ancak Pazartesi günü beklenmedik bir patlama yaşayabilirsiniz. Utanmak için bir sebep yok. Ara sıra bir patlama tamamen doğaldır. Ayrıca, biraz duygusal boşalma sağlıklıdır. Bir şey olursa, haftanın geri kalanında, kesintisiz bir aktivite ve romantizm yolculuğu olması gereken güverteleri temizleyecek. Romantizm Salı veya Çarşamba günü başlayacak ve fiziksel aktiviteler haftanın ilerleyen saatlerinde başlayacak. Cuma, yeni bir fitness rutininin ilk günü olabilir. Ve spor bir şekilde hafta sonunuzu şekillendirir.


Akrep Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyi riske atmaya hazırsın, Akrep? 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında geçiminizi güvence altına almak için ne yapmanız gerektiğini düşünün. ilerlemek için daha güvenli. Ancak hızlı bir karar vermenin önüne geçebilecek çok fazla fırsat olabilir. Ne yapmak istediğinize karar vermeye hazır olduğunuzda kendinize güvenmek için her seçeneği araştırın.

Neyse ki, ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars’ın karşısına çıkacak ve Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı oluşturacağı için tartışmak ve müzakere etmek için bolca zamanınız olacak. Hangi finansal yolun daha fazla keşfedilmeye değer olduğuna dair çok yönlü bir fikir edinmek için düşüncelerinizi, endişelerinizi ve sorularınızı doğrudan ifade edin.

1 Aralık Perşembe günü Yay burcundaki Venüs, geri giden Mars ile Satürn’ün 60’lık açısına karşı açı yaptığında, geçim kaynaklarınızın güvenliğini sürdüren bir düzenlemeyi sürdürmek için oldukça heyecanlı hissedebilirsiniz. Ancak Venüs ayrıca Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı yapacak, bu yüzden tüm doğru bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun!


Akrep Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, hayatın her alanında burcunuz için son derece güçlü bir hafta. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, onu kazanmak için işin içindesiniz. Etrafınızda hayallerinizi destekleyen ve sizi gerçekte kim olduğunuz için gören birçok kişi var. Kesinlikle seviliyorsunuz, bu yüzden alınan sevgiye açık olun. Bu, romantik duygularınızı artıran Neptün’ün 3 Aralık’taki doğrudan hareketi nedeniyle bir sadakat ve dinamik ittifaklar oluşturma haftası.

Uzun süreli ortaklıklar ve evlilikler, Merkür’ün ilkinde geri giden Neptün ile sert görünümü nedeniyle bu dönemde iletişim açısından zorlayıcı olabilir. Aşk ilişkileri arayan akrepler, kısa vadeli beklentilerle hayatlarının en güzel anlarını yaşayabilir. İkizler burcundaki mevcut Mars gerilemesi, tüm tutkularınızı harekete geçiriyor.

Bir şeye biraz kilitlenmiş hissedebilirsin, ama aynı zamanda bundan hoşlanırsın. Bu, birçok kişi tarafından istendiğinizin harika bir hatırlatıcısı olabilir! Büyüleyici yöntemlerin dünyanın her yerinden birçok talip çekiyor! Bu haftaki geçişler sırasında son derece bağımlılık yapan bir ilişkiyi canlandırabilirsiniz. Bu yüzden hayatınıza kimi çektiğinize dikkat edin.


Akrep Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güç ve fırsat yolunuza çıkıyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve para evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İstediğiniz bir şey doğru fiyata değil veya belki de doğru fiyata ama mağazanın stokları tükendi. Akrep, elin boş gitmen gerekebilir (cebindeki yağmur çeki hariç). Ancak bu, paranızın gitmesi gereken yerin burası olmadığının bir işareti olabilir. Bugün, bir satın alma işlemi yapmadan önce bir adım geri atın.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve güç ve kontrol eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir durumda kimin güce sahip olduğunun çok farkında olabilirsiniz. Ve burası, gücü kendi yönünüze çevirmek için içsel Akrep yeteneğinize dokunduğunuz yerdir. Bir köşeye sıkıştığınızı veya sınırlı seçenekleriniz olduğunu düşünüyorsanız, yaratıcı düşünmenin zamanı geldi. Sizden beklenenin tersini yapsaydınız veya durumdan uzaklaşsaydınız ne olurdu diye kendinize sorun. Akrep, yakında güç senin lehine değişecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.