Akrep Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken endüstriyel güçte bir manyetizma üreteceksiniz, ancak daha faydalı olarak, demir ve çelikten değil, sevgi ve dikkat çekmek için. Gücünüzü ve bunun getirdiği güven artışını akıllıca kullanın. Hafta ortası, risklere karşı dikkatli olun. Onları almamanız gerektiğinden değil; sıçramadan önce sadece dört, beş veya altı kez bakın. Diğerleri haftanın sonuna doğru senin tarafında, ama hepsini bir araya getirmek hala güçlü, tutkulu sana bağlı.


Akrep Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, müzakere yeteneğinize güveniyorsunuz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep’te (doğum günün kutlu olsun!) Jüpiter’i Balık’ta üçgen yaptığında başlar. Diğerleri sizi çok daha özgüvenli ve zorluklara göğüs gerebilecek biri olarak görüyor. Bu, birçok iltifatın yanı sıra ek sorumluluklar alabileceğiniz anlamına gelir. Ama şimdi ne yapmak istediğinizi seçip seçebilirsiniz. Akrep, yeni bir iş aramak, bir arkadaşınızla iş fırsatlarını tartışmak veya eşinizle işleri görüşmek için iyi bir gün. Bugün, enerji sizin lehinize yığılıyor.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve para eviniz ile birleşiyor. Bugün oldukça müsrif olabilirsiniz. Genellikle oldukça tutumlusunuz, ancak şimdi bir şeye (ve onunla birlikte gelen tüm aksesuarlara) olan arzunuz çok güçlü. Akrep, “şimdi satın al” düğmesine basmak için çok hızlı olabilirsiniz.


Akrep Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta tutkulu bir dilek tut! Jüpiter ve güneş 21 Kasım Salı günü harika bir bağlantı kuruyor ve aşk, sizin için her yerde. Bu gün sizi saf bir sihir gibi hissettirebilir ve hatta size bir sevgiliden bir hediye bile getirebilir. Tutkularınız, çocuklarınız ve maceranızla ilgili hayallerinizi sevgilinizle paylaşın ve bu planları yapmaya ne kadar açık olduklarını görün.

İdeal eşinizin neye benzediği konusunda kendinizi her zamankinden daha fazla düşünürken bulacaksınız. Kimi ve neyi aradığınızı biliyor musunuz? İlişki durumunuzda bir değişiklik tezahür ettirmek istiyorsanız, bu sizin anınız. Eğlenceli hale getir! Bu hafta dışarı çıkın ve hissi geri kazanın. Kutsal birliğinizi çevreleyen hayaller ve potansiyel hakkında heyecanlıysanız, sizin için bir canlanmayı ateşleyebilir.

Haftanın ortasına geldiğimizde, partnerinizle işler sizin için kafa karıştırıcı geliyorsa, oturun ve korkularınızı dürüstçe ve savunmasız bir şekilde tartışın. Haftanın sonunda, aranızdaki şeyleri nasıl düzelteceğiniz ve mesafeyi kat etmeye kararlı olduğunuz konusunda birlikte çalışıyor olacaksınız.


Akrep Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bolluk sana geliyor, Akrep! 20 Kasım Pazar günü burcunuzdaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken kendinizi güvende ve mutlu hissettiren şeylere odaklanmalısınız. Güçlü bir kendini ifade etme tarzını benimsemek profesyonel kimliğinizi değiştirebilir. Ama kendini ifade etmenin sana getireceği güçten emin olmalısın.

Ertesi gün Venüs Merkür ile Yay burcunda kavuştuğunda daha özgüvenli hissetmeyi bekleyin. İş yerinizde iletişim becerilerinizin, müzakerelerinizin ve taahhütlerinizin ne kadar iyi karşılandığını fark edebilirsiniz. Finansal olarak daha güvende hissetmek istiyorsanız, bu birliktelik sizi mevcut görevinizde daha yüksek ücret alarak veya başka bir yerde bir şeyler arayarak seçeneklerinizi keşfetmeye teşvik edebilir.

Güneş 22 Kasım Salı günü sevinçli Yay burcuna gireceğinden, kendinizi finansal ve profesyonel güvenlik arzunuza göre ayarlamanın en iyi yolunu bulabilirsiniz. Ancak, ateşli enerjinin bolluğu yanlışlıkla cebinizde bir delik açabileceğinden gelirinizi dengelediğinizden emin olun. Neyse ki, Jüpiter istasyonları, ertesi gün Yay burcundaki yeni ay ortaya çıkarken, Jüpiter istasyonları Balık’a yöneldiğinde, bazı yaratıcı çabalarınızın ve arayışlarınızın tesadüfi bir kesinlikle başladığını görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.