Rüyamda Yolculuk Ettiklerim Ölüyordu

ruyamda-yolculuk-ettiklerim-ol

Rüya:

Rüyada kiminle yolculuk edersem ölüyordu tanımadığım biriyle yolculuk ettim ve öldü daha sonra bir yakınımın arabasına bindim ondan indikten sonra oda kaza yaptı ve öldü o olay yerindeyken sevindim ağladım bilemedim şoka girmiştim sonra tanımadığım biri bana senin kim seyahat ediyorsa ölüyor deyip bende uzaklaştı bende evimizin bahçesine geldim orada ölüm ilgi konulardan bahsediyorlardı

Cinsiyet: ♂ Erkek

Rumuz: B*****

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1998

Burç:Koç Burcu

Yorum:

Rüyanızda yolculuk etmekle ilgili bir korku teması var. Rüyanızda tanımadığınız biriyle yolculuk etmeniz sonucu ölüyorsunuz ve aynı şekilde bir yakınınızın arabasına bindiğinizde o da kaza yaptı ve öldü. Rüyanızda şok içinde olmanız ve tanımadığınız bir kişinin sizinle seyahat etmenizin sonucunda ölüm olabileceğini söylemesi, korkunuzun belki de hayatta kontrolünü kaybetmekten veya hayatta bir şeylerin ters gitmesinden kaynaklı olduğunu düşündürebilir. Ölüm konusunun bahsedildiği bahçede ise, rüyanızda yaşadığınız olayların etkisiyle hayatın gerçekliği ve ölüm konusunun daha iyi kavranmasına odaklanıyorsunuz olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-dagin-tepesinde-kurtlar

Rüyada Dağın Tepesinde Kurtlarla Koşmak

Rüyamda kocaman bir dağın tepesindeydim. Kar taneleri uçuşuyor, ayaklarımın altında karın hışırtısı vardı. Soğuğun yüzümü yalayışını hissedebiliyordum. Birden, uzaktan bir kurt uluması duydum ve etrafıma bakındım. Karlar arasında bir kurt sürüsü belirdi ve onlarla birlikte koşmaya başladım. Bu rüya, hayatınızda güçlü bir zorluğun üstesinden geleceğinizi ve içsel gücünüzü keşfedeceğinizi simgeliyor.

eski-carsida-renkli-baharatlar

Eski Çarşıda Renkli Baharatlar Ve Uçurtma: Rüya Yorumu

Rüyamda eski bir çarşıda yürüyordum. Renk renk baharatlar, canlı çiçekler ve el işi ürünlerle çevriliydim. Bir çocuğun elinden tutup uçurtma uçurduk. Gökyüzünde rengarenk kuyruğuyla dans eden uçurtma, yeni başlangıçlara işaret ediyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!