Boğa Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gerçek şu ki, hiç kimse her zaman uyumlu olamaz, ama senin durumunda bu o kadar da kötü değil. Sen sadece tutkulusun! Ancak haftanın başlarında, bu güçlü duyguları (örneğin kıskançlık) kontrol altında tutmanız gerekir. Hafta ortasına geldiğinizde, çekiciliğiniz aşırı hızlanacak ve diğerleri, özellikle daha egzotik olarak nitelendirilen herkes, kendilerini çaresizce aşık bulacaklar. Perşembe ve Cuma günleri sizi hoş bir şekilde topraklanmış ve düşüncelerinizden emin bulacaksınız. Yeni bir şey, özellikle yeni bir felsefe veya bakış açısı duygusu öğrenmek için bu sabit entelektüel temeli kullanın. Bu hafta sonu, başkalarının tuhaf davranışlarıyla sizi üzmesine izin vermeyin. Sen onların garip olduğundan çok daha sabırlısın.


Boğa Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni kaynaklar keşfediyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve seyahat evinizin para evinizde Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yolda iseniz, pahalıya mal olabilir. Havaalanında veya tren istasyonunda yemek yemek yerine bir öğle yemeği hazırlamak isteyebilirsiniz. Benzin her zamankinden daha pahalı görünüyor. Ve tüm bunlar şu anda senin için rahatsız edici. Boğa, geçişte olmanızın nedenine odaklanmak daha önemlidir.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Kaynaklar söz konusu olduğunda, bugün şanslısınız. İhtiyacın olduğunu düşündüğünden daha fazlasını istemek güzel. Düşük faizli bir fatura konsolidasyon kredisi veya işinizi finanse etmenin bir yolu hakkında bir bankacıyla konuşmayı düşünebilirsiniz. İyi bir amaç için para topluyor olabilirsiniz. Boğa, topluluğunuzdaki veya ait olduğunuz bir gruptaki kar amacı gütmeyen bir kuruluş için bir bağış toplama etkinliğine başkanlık edebilirsiniz. Bugün, bir para mıknatısısınız.


Boğa Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, konfor alanınızın dışında olsa bile gerçek profesyonel çağrınızı takip edin. 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren, Oğlak burcundaki Venüs burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzu ilerletecek taahhütler konusunda kendinizi oldukça güvende hissedebilirsiniz. Bu dünyevi, istikrarlı üçgen, yükümlülüklerinizi ve profesyonel ilişkilerinizi başarıyla yerine getirmek için güvenle çalışmak için mükemmel bir temeldir.

Jüpiter ertesi gün Koç burcuna gireceği için, içinizdeki kıvılcımın bir kez daha yandığını görebilirsiniz! Koç burcundaki Jüpiter, özel projeler ve çabalar üzerinde çalışmak için harika bir geçiştir. Güneşin kısa bir süre sonra Oğlak burcuna gireceği göz önüne alındığında, artık mesleki yolculuğunuzda bir şeylere doğru istikrarlı bir şekilde ilerlemeye başlama zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Bununla birlikte, güneş hemen Jüpiter’in karesini oluşturacak, bu nedenle kariyer yolunuzda ilerlemek için acele etmeden içgüdüsel olarak liderliği ele aldığınızdan emin olmak için atlamadan önce bakmak en iyisi olabilir. Haftanın sonuna doğru Oğlak burcundaki Venüs burcunuzda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, kariyerinizdeki yenilikçiliğinizi destekleyecek benzersiz bir yola girmenin zamanı gelmiş gibi hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendine bakım yapmak için biraz zaman ayırmalı ve hafta başında sağlığınızı kontrol etmelisiniz. Jüpiter’in yeniden girişi, haritanızın bilinçaltını ve zihinsel esenliği yöneten sektöründe kamp kuracak ve yılın bu zamanının getirdiği kaostan sonra dengeye yeniden bağlanmanızı isteyecek. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir kafa boşluğuna geri getirmek, sizi romantizme hazırlamanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda sevdiklerinizle gerginliğe dikkat edin.

Bu titreşimler, kişisel, profesyonel ve romantik yaşamınızda bir şeyleri sarsacak ve yoğun bir enerji dalgası getirecektir. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sakin bir sabah ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın. Tutku hafta sonu havada asılı kalacak ve sizi kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına sokacak. Saçınızı açık bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacak ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.