Sevgilime sürpriz yapıyordum

sevgilime-surpriz-yapiyordum-img

Rüya:

Rüyamda sevgilime sürpriz yapmak için onun yaşadığı şehre yanına gidiyorum ve bunu haber vermek için arıyorum onun bana başka bir şehre gittiğini söylüyor ve ben üzülüyorum kızıyorum neden gittin sürpriz yapacaktım diye ve o bana haberim olsa gitmezdim dedi.

Yorum:

Sevgilinizle mesafeden kaynaklı bir takım sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Siz sürprizleri seviyor olabilirsiniz. Bununla beraber sevgiliniz sürprizden hoşlanmayabilir. Ona bu soruyu sorduktan sonra sevginizide ifade eden cümleler kurarsanız sonu tatlı bitebilir kanaatindeyim. Zira rüyanız kaybetme korkunuza da işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

gizemli-ruya-ikiz-amcalar-ve-c

Gizemli Rüya: İkiz Amcalar Ve Cinler

Akşam geç saatte elimde peluş oyuncaklarla otobüse binip yurda yetişmeye çalışırken, bilmediğim bir yerde iniyorum. İçinde tekin olmayan bir adamın olduğu araba, kovboy şapkalı bir adamın sıva yaptığı duvar ve yan yana oturan teyze ile amca… Rüyanın sırrı ne? Cinler mi var?

ruyada-dagin-tepesindeyken-dep

Rüyada Dağın Tepesindeyken Deprem: Anlam Ve Yorum

Rüyamda karlarla kaplı zirvelerin olduğu kocaman bir dağın tepesindeydim. Soğuk ve büyüleyici manzara beni etkiliyordu. Birden ayaklarımın altında sarsıntı hissettim ve dağın uyanmakta olduğunu fark ettim. Deprem oluyordu ve güvenli bir yere kaçmaya çalıştım. Her adımda karın altında gizlenmiş derin çatlaklar beliriyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!