Kız bebeğimle sokakta karşımıza yavru aslan çıktı

kid-1241817_1920

Rüya:

1.5 yaşında kız bebeğim var. Onu sokağa oynamaya çıkarttığım esnada önümüze bir yavru aslan çıktı. Kızım onu sevmeye giderken aslanın onu yediğini gördüm arkamı döndüğüm gibi kızımın sadece saçları kalmıştı.Rüya bu şekilde bu ne demek?

Yorum:

Kızınız ve sizin hayatınız ne kadar zorlu da olsa güçlü yapınız sayesinde bu zorluklardan başarıyla geçeceğinize işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-kilise-ve-eski-ev-gorme

Rüyada Kilise Ve Eski Ev Görmek

Rüyada kiliseye gitmek, tarihi bir yerde bulunmak ve eski bir evde dolaşmak anlamına gelir. İçinde su olan kilise, maneviyatı yüksek bir deneyim yaşayacağınızı işaret ederken, çoraplarınızın olması ise sizi koruyan bir güce işaret edebilir. Evin içindeki az yiyecek ise eksiklik hissinizi yansıtabilir.

ruyada-dagin-tepesinde-kurtlar

Rüyada Dağın Tepesinde Kurtlarla Koşmak

Rüyamda kocaman bir dağın tepesindeydim. Kar taneleri uçuşuyor, ayaklarımın altında karın hışırtısı vardı. Soğuğun yüzümü yalayışını hissedebiliyordum. Birden, uzaktan bir kurt uluması duydum ve etrafıma bakındım. Karlar arasında bir kurt sürüsü belirdi ve onlarla birlikte koşmaya başladım. Bu rüya, hayatınızda güçlü bir zorluğun üstesinden geleceğinizi ve içsel gücünüzü keşfedeceğinizi simgeliyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!