Rüyamda Yağmur, Sel Ve Gizem: Anlatı Ve Yorum

Bir kamp yolculuğunda yaşanan yağmur, sel ve depremle dolu gizemli rüya.

ruyamda-yagmur-sel-ve-gizem-an

Rüya:

Rüyamda bir yere kampa gidecektik, cümbür cemaat ve geceydi. Ben biraz zor hazırlanıyordum, her şeyi peşime almaya çalışıyordum. Bursa’ya gittik, annemin kuzenine. Onlar da bizimle gelecekti sanırım ama yaşadıkları ev, bilmediğim bir evdi. Bir anda çok yağmur yağmaya başladı ve giderek arttı, sel oldu. Büyük pencereden baktığımızda dışarıda kıyamet kopuyordu, sel her şeyi alıp götürüyordu, adeta tufan gibiydi. Biz de bu havada bir yere gidilmez diye bekledik, yağmur bitince çıkarız diye düşündük. Gece saat 2 gibiydi, birkaç kişi uyumuştu. Ben uyuyamamıştım, deprem gelmişti aklıma ve korktuğum olmuştu, birden sallanmaya başladık. Ben dışarı doğru çıkarken biri “deprem oluyor” dedi. Olduğumuz yer lüks apartman gibi bir yerdi, alt kattaydık. Dışarıya çıkış için merdiven altından geçmek gerekiyordu ama o aralık çok dardı. Neyse, oradan bir şekilde çıktım. Arkama baktığımda çocukları annem uyandırmış, yollamıştı (kardeşim ve kuzenim). Sonra onları da alıp bekledim, sarsıntının geçmesini. Geçti ve herkes tekrar içeri girdi. Ben rahat edemedim, telefonumdan artçılara bakıyordum. 5.5 falanmış. Tekrar sallanacağını, daha şiddetli olacağını hissediyordum. Öyle de oldu, bu sefer tam bir kaos oldu. Dışarı çıkarken bir adam bizi bir yere alıp “buradan kurtulmak istiyor musunuz?” diye sordu. Biz de can havliyle “evet” dedik çünkü apartman lüks gibi görünse de aşırı korkmuştuk, o merdivenin altından çıkmak zordu. Adam, yaptığımız anlaşma sonucunda bizi Matrix gibi başka bir evrene ışınladı. Orada da tuhaf şeyler oldu, hayatta kalmaya çalıştık ama meğerse o kötü adammış. Bizimle gizliden antlaşma yapmış, başka şeylere karşılık. Cidden o kısım acayip iyiydi, en iyi senarist bile yazamazdı. Çok uykulu olduğum için o kısmı detay veremiyorum ama en sonunda bu yaşanan olaylar, gizemi çözülmemiş bir şeyin yaşantısıymış meğer…

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: N*****
Doğum Tarihi: 11 Temmuz 2001
Burç:Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 3 Sayısı

Yorum:

Merhaba, rüyan oldukça etkileyici ve derin semboller içeriyor. Rüyanda kampa gitmeye hazırlanman, hayatında yeni başlangıçlara ve maceralara atılmaya hazır olduğunu gösteriyor. Ancak her şeyi peşinden sürüklemen, geçmişteki bazı konuların veya ilişkilerin hala seni meşgul ettiğini ve bu yeni yolculuğa tam anlamıyla hazır olmadığını işaret edebilir.

Bursa’ya gitmen ve annenin kuzeninin evinde kalman, aile bağlarının ve köklerinin önemini vurguluyor. Bilmediğin bir evde olman, aile içinde keşfedilmemiş veya anlaşılmamış yönler olabileceğine dikkat çekiyor. Yağmurun başlaması ve selin oluşması, duygusal bir patlamayı ve bastırılmış hislerin yüzeye çıkmasını temsil edebilir. Bu tür doğal afetler, yaşamındaki kontrol edemediğin olayları ve bunların getirdiği duygusal etkiyi simgeliyor olabilir.

Gece saat ikide uyuyamaman ve deprem düşüncesi, endişelerinin ve korkularının seni uykusuz bıraktığını gösteriyor. Depremin gerçekleşmesi ve sarsıntılar, hayatındaki ani ve beklenmedik değişiklikleri temsil ediyor. Lüks apartmanın alt katında olman ve dar bir merdiven altından geçmen gerektiği, zorluklarla ve engellerle karşılaşabileceğini, ancak bunların üstesinden gelebileceğini gösteriyor.

Rüyada bir adamın sizi başka bir evrene ışınlaması, hayatında radikal değişiklikler yapma arzunu ve bazen gerçeklikten kaçma isteğini yansıtıyor. Ancak bu adamın kötü niyetli olduğunun anlaşılması, dışarıdan cazip görünen fırsatların aslında seni yanıltabileceği ve dikkatli olman gerektiği konusunda uyarıyor. Rüyanın sonunda yaşananların bir gizemi çözülmemiş bir şeyin yaşantısı olduğunu fark etmen, hayatındaki bazı olayların henüz tam anlamıyla kavranmadığını ve zamanla daha netleşeceğini işaret ediyor.

Rüyan, genel olarak hayatındaki geçiş dönemlerini, duygusal dalgalanmaları ve beklenmedik olayları ele alıyor. Aynı zamanda, karşılaştığın zorlukların üstesinden gelme gücüne ve cesaretine sahip olduğunu gösteriyor. Her ne kadar bazı durumlar kafa karıştırıcı ve belirsiz olsa da, içgüdülerine güvenerek ve ailenin desteğine dayanarak bu dönemleri aşabileceğini hatırlatıyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!