Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Boğa burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı Merkür bu ayın başlarında sabit burcunuzda ve 4 Haziran’da asi Uranüs’le birleşiyor. Bu, daha iyi bir eş veya sevgili olmaya çalışırken gerçekten işe yarayan eski dersler ve yeni deneyimlerin lezzetli bir karışımını üretiyor. Mevcut durumunuz ne olursa olsun, daha iyiye doğru değişmek üzere.

Beşincisinde, sevgili lideriniz Venüs şefkatli Yengeç’ten ateşli Aslan’a atlayarak sizi kendi aşk hikayenizin ana karakteri yapar. Son zamanlarda diğer insanlara öncelik veriyorsunuz, ancak şimdi ilgi odağı olma sırası sizde. Şu diva hislerini yaydığına bak, Boğa!

19 Haziran’da Jüpiter-Satürn sekstilinde içsel gücünüz Evrenden gelen iyi şansla birleştiği için pek çok şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Önünüzde uzun bir yol olsa bile, mutlu olmak için gerekenlere sahipsiniz. Aşktan ne istediğinizi aramaktan vazgeçmeyin.

Yirmi birinci gün, yılın en uzun günüdür ve güneşten gelen artan ısı, Yengeç burcunun duygusal derinliği ile birleşince aşk hayatınız cızırdamaya başlar. Önümüzdeki ay duygular derinleşecek ve onları görmezden gelemeyeceksiniz. Gerçekten nasıl hissettiğinizi kabul etmek hem korkutucu hem de özgürleştirici.


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, muazzam şifa ve iş değişiklikleri yaşamanız için harika bir ay. Bakış açınız, kendiniz için daha somut bir şeye başlamak da dahil olmak üzere, odağı kişisel ihtiyaçlarınıza kaydırarak yeni bir farkındalık düzeyi kazanıyor.

Şimdi sizden çok fazla özerklik isteniyor. İster bir işiniz olsun, ister kendi başınıza çalışıyor olun, 1 Haziran’da güneşinizle hizalanan Jüpiter ve Kuzey Düğümü bağlantısının, zihninizi normların dışında bir şeye açmasına izin verin. Bu güçlü yön, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi zihin genişletici bir fırsatta kullanmanıza izin vererek, hayatınızdaki önemli bir şeyi değiştirebilir. Bu, emlak veya konutla ilgili diğer sözleşmeleri içerebilir. Küçük harflere dikkat etmeniz gerekiyor ve üçüncü dolunaydan önce herhangi bir yazılı anlaşma imzalamanız gerekebilir.

Ortaya çıkan bir uzlaşma var ve bu yolculukta ilgi odağı sizsiniz. Bu sıralarda, muhtemelen bir ortaklık da dahil olmak üzere, para ve finans konusunda bol şans var.

Ay ayrıca on yedincide düzenbaz İkizler burcunda yeni bir ay getiriyor. Bu yön, ikinci evinizi canlandırır ve maddi mülklerle ilgili eski bir alışkanlığı bırakmakla, yeni bir şeyin şekillenmesi için yer açmakla ilgilidir.


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aya, 3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında baharatlı bir karşılaşma ile başlayın, bu sizin en iyi randevu geceniz olsun. Bir sevgiliyle gizli bir yanınızı keşfederken yatak odasında biraz maceraya atılabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs beşinci evde Aslan’a girerken, konfor alanınızın çok da dışına çıkmayabilirsiniz.

11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde flört ciddi bir ilişki olabilir. Yazınızı birlikte geçirmek istediğiniz kişi hakkında dikkatlice düşünmeniz gerekir. Seçiminizi, on yedinci gündeki İkizler yeniayı sırasında yapın. Sizi geliştiren ve güvende hissettiren biriyle birlikte olun.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde, yılın en uzun gününü birini samimi bir şekilde tanımakla geçirin. Sevgilinizle birbirinizi tanımak için kısa bir tatile çıkın. Ertesi gün Juno Yengeç burcuna girdiğinde duygularınız hakkında konuşun. Birinin sevgi dilini öğrenmek hayatınızı kolaylaştırabilir. Bize güven!

26 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna girdiğinde iletişime odaklanmaya devam edin. Onlara ne istediğinizi ve hissettiğinizi söyleyerek herhangi bir flört sorununu çözebilirsiniz. Oyun oynama Boğa!


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Aile ilişkileri

Pozitif etkiler, ev bölgeniz Boğa’yı süslüyor ve Mars, tüm ay boyunca Aslan’da temiz bir taramayı teşvik ediyor. Bununla birlikte, 5 Haziran’da baştan çıkarıcı Venüs harekete geçiyor ve onun buradaki varlığı, yerinizi güzelleştirmeniz için size ilham verebilir.

Güneş 21’ine kadar İkizler burcunda ve finans sektörünüzde olacak, bu nedenle gelirinizi artırmaya hazır ve enerjik olacaksınız. Bu, bir yan iş kurmaya veya biriktirebileceğiniz veya harcayabileceğiniz daha fazla para getirebilecek iş modellerini keşfetmeye istekli olacağınız bir deneme zamanıdır.

3 Haziran’da Yay burcundaki dolunay sırasında maceracı bir ruh halinde olacaksınız. Bu güçlü Ay evresi sizi biraz kumar oynamaya teşvik edebilir, bu yüzden dikkatli olun. Artı tarafta, sizi geride tutan her şeyi bırakmanız için sizi cesaretlendirebilir. Sonuç olarak daha hafif ve daha parlak hissedeceksiniz.

Bu ay, yeraltı dünyası Pluto’nun Kova burcundan çıkıp Oğlak burcuna ve on birincide macera sektörünüze geri dönmesi nedeniyle de ilginç. Bir şeyi yarım bıraktıysanız, önümüzdeki aylar size bunu kesin olarak çözme şansı sunuyor.

17 Haziran’da İkizler burcunda bir yeni ay var ve bu, bir yan uğraş başlatmak veya mali durumunuzu düzene sokmak için yeni alışkanlıklar edinmek için harika. Para kazanmanıza yardımcı olabilecek bir beceriniz veya yeteneğiniz varsa, şimdi onu sergileme zamanı.

Son olarak, yirmi birincide güneşin Yengeç burcuna geçmesi, etkileşime, yönetimi düzenlemeye ve genel olarak organize olmaya vurgu yapıyor. Daha net düşünebilmek için ofis ve masa dağınıklığından kurtulmanın tam zamanı. İnternet, sosyal medya ve iletişim ile ilgili projeleri başlatma şansı da var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.