Oğlak Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Oğlak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü uzun mesafeli bir telefon görüşmesi sizi harika bir haftaya hazırlayabilir. Eski arkadaşlarla ilgili harika bir şey, bu günlerde ne kadar mesafeli olurlarsa olsunlar, size kim olduğunuzu hatırlatmalarıdır. Ve soyut bir anlamda, nereye gittiğinize dair. Bu, yeni başlangıçlarla dolu bir hafta, bazı uzun vadeli hedefler belirlemek için harika bir hafta. Perşembe günü, bir arkadaşınızla yapacağınız bir sohbet, düşüncelerinizi düzenlemenize yardımcı olabilir. Cuma, bir süredir sahip olmadığın bir netliğe sahip olacaksın. Pazar günü en büyük hayalleriniz mümkün görünmeyebilir ama elbette mümkün.


Oğlak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta müzakere, istediğinizi elde etmenin anahtarıdır.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve zevk eviniz Kova burcundaki Plüton ve para eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, gerçekten eğlenceli olan bir şeye biraz para harcayabilirsiniz. Oğlak, yeni bir alet alabilirsin, ama daha çok bir deneyime yatırım yapıyorsun. Bir tatil için uçak bileti alıyor ya da ağaç ev ya da tren vagonu kiralıyor olabilirsiniz. Bugün, iyi kullanmak için biraz para harcıyorsunuz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü altmış ve evrak ve anlaşmalar eviniz. Oğlak burcu, beklediğiniz sözleşme gelebilir. Ve şimdi her şeyin yolunda olup olmadığını görmek için satır satır gözden geçirme fırsatınız var. Sadece imzalayıp unutmayı tercih edersiniz, ancak bir şey hoşunuza gitmezse, zor olanı yapın ve ne istediğinizi sorun.


Oğlak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlaklar, iş hayatınızda size ne neşe getirecek? 2 Nisan Pazar günü Mars Yengeç burcundaki Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında tutkulu projeleriniz, fikirleriniz ve işteki yaratıcı girişimlerinize olan bağlılığınızın peşinden gitme zamanı. mutluluk arzunuzun peşinden gitmeye istekliyseniz, iş hayatınıza yeni bir bakış açısı getirebilir.

Ertesi gün Merkür Boğa’ya girdiğinde iş yerinde daha tatmin edici fırsatları kovalamak için bir eylem planı tasarlamaya başlayın. Boğa burcundaki Merkür, çalışma ilişkilerinize neler yapabileceğinizi göstermek için fikirlerinizi hayata geçirirken sohbeti başlatmanıza bile yardımcı olabilir. Planınızın güzel bir şekilde ilerlediğini bile hissedebilirsiniz, bu nedenle, birkaç gün sonra Boğa burcundaki Merkür 60’lık Satürn Balık burcundaki Satürn’ü geçtiğinde, iş hayatınızla ilgili ne yapmak istediğinizle ilgili konuşmada gevşeme doğal olarak ortaya çıkacaktır.

Ayrıca, 6 Nisan Perşembe günü Terazi’deki dolunay sırasında altı aylık bir profesyonel gelişim döngüsünü tamamlarken, kendinizi her zamankinden daha güvenli hissedebilirsiniz. Ay boyunca profesyonel olarak başardığınız her şeyi düşünün!


Oğlak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’daki dolunay, birlikte olduğunuz insanlar hakkında hissettiklerinizi değiştirecek. Zamanınızı size yeterince ilgi göstermeyenlere harcamak yerine, size %100 bağlı olanlardan rahatlık ve hayranlık arayın. Bu, enerjilerini odaklamak ve hem gelişmenize hem de kendinizin en iyi versiyonu olmanıza yardımcı olmak isteyen insanlarla bağlantı kurmak ve onlarla çıkmak anlamına gelir.

Bununla birlikte, kötü alışkanlıkları teşvik eden insanlarla bir durum veya ilişki içindeyseniz, onları bırakmanın zamanı gelebilir. En yüksek gücünüze yaslanın. Sizi başarılı olmaya teşvik etmeyecek düşük titreşimli insanlar için zamanınız yok.

Son olarak, başkalarına daha fazlasını vermeniz gerektiğini hissetseniz de, kalbinizin daha fazla kalp kırıklığını kaldıramayacağını bilin. Enerjinizi, sizi gerçekten önemseyen ve yanınızda olmak isteyen insanlara odaklamak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.