Rüyada Ölen Halayı Ve Korkutucu Olayları Görmek

Rüyada ölen halayı görmek, annemin kulaklarının kesilmesi ve sevgilimin boğulması gibi korkutucu olaylar yaşadım.

ruyada-olen-halayi-ve-korkutuc

Rüya:

Rüyamda ölen halamın evindeydim. Halam da oradaydı. Sonra annemin valizlerini alıp yanıma geldiğini gördüm, başı çalmalıydı. Anneme “Ne oldu, niye geldin?” dedim. “Baban kulaklarımı kesti,” dedi. Sonra nasıl kestiğini anlattı. Dedi ki, “Gözümün içine baka baka yavaş yavaş soğukkanlı kör bıçakla kesti.” Annem anlatınca rüyamda o anı görüyordum. İçim gidiyordu. O sırada sevgilimi gördüm, denizde boğuluyordu. Yüzeye çıkmaya çalıştı ama çıkamadı, öldü sandım. Biraz sonra geldi, üstü başı ıslanmış, sulu dedi ki, “Bir balıkçı buldu beni, kalp masajı yaptı, kendime geldim, hemen de sana koştum.” Sonra eski iş arkadaşımı gördüm. Onunla bir yere gidiyorduk, gece vakti gittiğimiz yerde diğer ölen halamın köydeki eviydi. Otobüste yanıma bıçak falan vardı. Otobüste tanımadığım 4-5 kişi bir şeyler söylüyorlardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum ve ölü gibiydiler. Köydeki eve vardık, karanlıktı. Halama babamın yaptıklarını söylemeye gitmiştim çünkü babam hâlâ annemi arıyordu öldürmek için. Babamı manyak gibi gördüm rüyamda. Bundan önceki gecede yine ölen halamı görmüştüm. Kendisi yoktu ama bana evimden çantamdan belgelerimi getir diyordu. Evindeydim, çantasını arıyordum. Yine sevgilim arayıp “Gel artık,” deyip sinirlendi bana. “Belgeleri buldum ama burada çocuk var beşikte ve aç,” dedim. Beşiğin hemen yanı başında da diğer sağ kalan halamı ölü halde kefende yatağında görüyordum ama bu bana normal geliyordu. Beşikteki çocuk da erkek çocuktu. Ona biberonda süt getiriyordum içsin diye. Bebek ona yaklaşınca beşikte ayağa kalktı, beşiğin kenarlarından tutup yüzüme bakarak güldü. İki gün ardı ardına garip ve ölen halalarımı gördüm. Beşikte bebek rüyamı gördüğüm gün eve yeni getirdiğim, beslediğim kedi balkondan düşerek öldü.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: N*****
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1997
Burç:Koç Burcu
Numerolojik Sayısı: 1 Sayısı

Yorum:

Merhaba, rüyan oldukça yoğun ve karmaşık duygular içeriyor. Rüyanda ölen halanın evinde olman, geçmişle olan bağlarını ve belki de çözülmemiş meseleleri simgeliyor olabilir. Halanın orada olması, onunla ilgili anıların ve duyguların hala canlı olduğunu gösteriyor. Annenin valizlerle gelişi ve babanın ona zarar vermesi, aile içindeki çatışmaları ve belki de geçmişte yaşanan travmaları yansıtıyor. Bu tür rüyalar, bilinçaltının bu tür olayları işleme ve anlamlandırma çabası olabilir.

Sevgilinin denizde boğulması ve ardından kurtulması, ilişkinde yaşadığın zorlukları ve bu zorlukların üstesinden gelme çabalarını simgeliyor olabilir. Sevgilinin sana koşarak gelmesi, onun sana olan bağlılığını ve desteğini gösteriyor. Eski iş arkadaşınla gece vakti bir yere gitmen ve orada ölen halanın köydeki evine varman, geçmişle olan bağlarını ve belki de çözülmemiş meseleleri tekrar gündeme getiriyor. Otobüsteki ölü gibi görünen kişiler, hayatında seni rahatsız eden veya korkutan unsurları temsil ediyor olabilir.

Son olarak, beşikteki bebek ve ölen halanı kefende görmen, hayatındaki yeni başlangıçları ve bitişleri simgeliyor olabilir. Bebek, yeni bir başlangıcı veya masumiyeti temsil ederken, halanın kefende olması, geçmişin kapanmamış yaralarını ve belki de bu yaraların hala seni etkilediğini gösteriyor. Kedinin balkondan düşerek ölmesi ise, hayatındaki ani ve beklenmedik değişiklikleri simgeliyor olabilir. Bu rüya, bilinçaltının sana geçmişle yüzleşmen ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemen gerektiğini anlatıyor olabilir. Umarım bu yorumlar sana bir nebze olsun yardımcı olur.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!