Rüyada Bahçeli Ev Ve Kafe İşletmek

Rüyada bahçeli evde meyve toplamak, kafe işletmek ve sorunlarla başa çıkmak. Rüya yorumu ve anlamı.

ruyada-bahceli-ev-ve-kafe-isle

Rüya:

Rüyamda bahçeli bir evde oturuyoruz. Apartman bize aitmiş. Bahçesinde meyve ağaçları var. Meyve topluyorum. Kocaman, neredeyse bir insan kafasına yakın mandalinaları var. Meyve ağacının altında bir düzlük var ve o düzlükte ağaçtan düştüğünü sandığım bir sürü meyve var. Yarısı çürümüş durumda. Elma, muz, her çeşit meyve var. Onları da topluyorum. Ziyan olmasın diye bir şeyler yapıp dağıtacağım. O meyveler bir kafeye ait çıkıyor. Topladığım için bana kızıyor sahibi. Satış yapıyordum diyor. Kendimi savunuyorum. Tabela koymamışsınız diyorum. Ayrıca yarısından fazlası çürüktü diyorum. Kafenin sahibi olan kızın babası geliyor. Özür diliyor. Yeter bu kadar çıkardığın arıza deyip kafeyi satışa çıkardığını söylüyor. Ben satın almak istiyorum diyorum. İçindeki çalışanlarla birlikte kafeyi işletmeye başlıyorum. Babası kirası yüksek diyor. Sorun değil diyorum. Apartman bize ait. Çalışanlar işe devam ettiği için seviniyor. O sırada kız birkaç arkadaşı ile birlikte sorun çıkarmaya geliyor müşteri gibi. Hoş karşılıyorum. Yıkıp döktüklerini toplayıp limonata ikram etmek istiyorum. O sırada çalışan kızlardan biri bardağa limonata koyar koymaz bardaklar kırılıyor. Birkaç bardak kırılıyor böyle. Ona bardakları soğutması gerektiğini söylüyorum. Kalan bardakları sayıp alınması gereken envanterler listesine bardak da ekliyorum. 1,5 yaşında bir kızım var. Onun için de bu kafe iyi olacak diye düşünüyorum. Birlikte işletiriz diyorum. Eğlenir diye geçiyor içimden. Eve çıkıp geçici bardak çanak alıyorum. Belgelerin arasında alkol ruhsatı buluyorum. Geceleri kızım uyuyunca iner, alkollü mini bar olarak işletiriz diye düşünüyorum. O sırada uyandım.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: Y******
Doğum Tarihi: 26 Mart 1992
Burç:Koç Burcu
Numerolojik Sayısı: 5 Sayısı

Yorum:

Merhaba. Rüyan oldukça zengin ve anlamlı detaylarla dolu. Bahçeli bir evde oturmanız ve apartmanın size ait olması, hayatında güven ve istikrar arayışını simgeliyor olabilir. Meyve ağaçları ve meyve toplama sahneleri, bolluk ve bereketin yanı sıra, emeklerinin karşılığını alma isteğini de yansıtıyor. Mandalinaların büyüklüğü, hayatında büyük ve olumlu değişimlerin habercisi olabilir. Ancak, çürümüş meyveler, bazı fırsatların kaçırılmış ya da değerlendirilememiş olabileceğini düşündürebilir.

Rüyanda bir cafeyi işletmeye başlaman, girişimcilik ruhunu ve yeni başlangıçlara olan açıklığını gösteriyor. Kafenin sahibiyle yaşadığın anlaşmazlık ve ardından gelen barışma, hayatında karşılaştığın zorlukları aşma yeteneğini ve uzlaşmacı tavrını simgeliyor. Çalışanların işe devam etmesi ve senin bu durumu olumlu karşılaman, liderlik yeteneklerini ve insan ilişkilerindeki başarını ortaya koyuyor. Kızın için bu cafenin iyi olacağını düşünmen, onun geleceği için planlar yapma ve ona güzel bir hayat sunma isteğini yansıtıyor.

Son olarak, bardakların kırılması ve limonata ikram etme çaban, hayatında bazı aksiliklerle karşılaşabileceğini ama bu durumları sabır ve anlayışla çözebileceğini gösteriyor. Alkol ruhsatı bulman ve mini bar işletme fikrin, hayatında gizli kalmış ya da keşfedilmeyi bekleyen yeteneklerin ve fırsatların olduğunu düşündürebilir. Rüyan, genel olarak, hayatında dengeyi bulma, zorlukları aşma ve sevdiklerinle birlikte mutlu bir yaşam sürme isteğini yansıtıyor. Umarım bu yorum sana ışık tutar ve rüyanın anlamını daha iyi kavramana yardımcı olur. Sevgiler!

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!