Rüyada Sarışın Çocuk Ve Karanlık Korkular

Rüyanızda sarışın bir çocuk ve şiddetle ilgili detaylar görmek, bilinçaltınızdaki korkuları ve yüzleşmeniz gereken meseleleri işaret ediyor olabilir.

ruyada-sarisin-cocuk-ve-karanl

Rüya:

2 yıl önce birisini beğeniyordum, lakin sadece hoşlanıyordum. Bir gece rüyamda tanımadığım bir sarışın gördüm ve cinsel ilişkideydik. Ona dokunduğumu hissediyordum; mekanı da yakınımda bildiğim bir yerdi. Aslında gördüm, gerçek hayatta orayı ve gördüğümde rüyam canlandı zihnimde. O gün bugündür o çocuğu görüyorum; benimle konuşuyor sanki. Doğum günümden 2 gün önce, yine mekânı bildiğim bir yerde doğum günümü kutlamak için yanıma geliyor. Sonra rüyadan kalkıyorum. En son gördüğüm rüyada bu sefer ben onunla ilk defa konuştum ama ben bana yardım etmesi için bağırıyordum; birilerinden kaçıyordum. Saat 20:40, 9’a 20 var diye bakıyordum saatime. Normalde en yakın arkadaşımla beraberdim, birden gece oluyordu. Yolda kalmıştım resmen, yanıma gelip “Noldu?” diyordu. Diğer arkadaşının yanından kalkıp benim yanıma gelirken, ama yanından kalktığı kişi benim gerçek hayattaki halimdi. Rüyadaki halime hakaret ediyordum. Sonra sırtıma ve karnıma bir bıçak saplandı; sanki saldırganların elinde keskin et bıçağı vardı, onunla saldırıyorlardı. “Bana yardım et!” diye bağırdığım sarışın çocuk beni duymadı ama göz teması kuruyordu. O sırada telefonumdan babamı arıyordum, “Konumumu biliyorsun, kurtar beni” diye. Sonra yakın arkadaşım ben yere düşünce adamın birine vurdu, diğerine de sarışın çocuk vurdu. Adamlar birden kayboldu. Ayaktaydım, etrafa baktım. Karşımda yüzünü göremediğim, gerçek hayatta kendisiyle sadece 1-2 yaşımda gördüğüm teyzem vardı. Onun ismini söylüyordum. Sonra rüyadan kalktım. 2 yıl önce sarışın çocuğu gördüğüm andan beri etrafımda hep sarışınlar oluyor. Bunun anlamı ne? Rüyam bana ne anlatmak istiyor? Karşıma bu rüyamdaki çocukla gerçek hayatta karşılaşacak mıyım? Hiçbir şey bilmiyorum.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: A****
Doğum Tarihi: 26 Haziran 2008
Burç:Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Rüyanızda görülen sarışın çocuk, bilinçaltınızın size bazı önemli mesajlar iletme biçimi olabilir. Sarışın çocuk ve onun etrafında gelişen olaylar, genellikle derinlemesine bir güvensizlik ve kontrol kaybı hissini temsil edebilir. Özellikle, rüyanızdaki mekânın size tanıdık gelmesi ve onun sürekli tekrar etmesi, bu olayların bilinçaltınızda bir yankı uyandırdığını gösteriyor. Rüya, bu bilinçaltı yansımalarının üzerinizde nasıl bir etkisi olduğunu anlamak için bir fırsat sunuyor olabilir.

Rüyanızda yaşadığınız cinsel içerikli durum ve şiddet, kişisel sınırlarınızın ihlali ve kendinizi savunmasız hissetme duygularını simgeliyor olabilir. Özellikle yardım çağrınızın karşılık bulmaması ve etrafınızdaki kişilerin sizden uzaklaşması, destek ve güven arayışınızın yanı sıra bu arayışta yaşadığınız hayal kırıklığını temsil edebilir. Sarışın çocuğun göz teması kurması, bu yardım arayışında belirsizlik yaşadığınızı ve bu belirsizliğin sizi ne kadar etkilediğini gösterebilir.

Rüyanızın sonunda karşılaştığınız yüzü belirsiz teyze figürü, geçmişle olan bağlarınızı ve unutulmuş ya da bastırılmış duyguları işaret edebilir. Rüyanızın, çevrenizdeki sarışın insanlarla bağlantılı olması, belki de bilinçaltınızın belirli bir tür insan figürünü tekrar tekrar size göstermeye çalıştığını gösteriyor. Bu, hayatınızdaki bu tür figürlerin, sizin için ne tür anlamlar taşıdığını yeniden değerlendirmeniz gerektiğinin bir işareti olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!