Bayram Gecesi Rüyası: Aile Ve Korku

Bayram gecesi eve dönüşüm ve annemin suretine bürünen bir varlıkla karşılaşmamın hikayesi.

bayram-gecesi-ruyasi-aile-ve-k

Rüya:

Bayram akşamıydı, ben dışarıdan eve geliyordum. Saat erken olmasına rağmen bizimkiler uyuyordu. Ben de balkonda annemle küçük erkek kardeşimin yanında uzandım. Annem de ben uzanınca uyandı. Sonra tam uyuyacakken aklıma yarın hakkında bir şey geldi, kafamı kaldırdım. “Anne, siz kolaları aldınız mı?” dedim. Sonra birden bahçede annemle yengemi görüyorum. “Anne, bahçede de varsın.” diyordum. “Nasıl?” diyordum. Sonra telefonun ışığını gözlerine tutuyordum, gözleri sim siyah oluyordu birden. (Annemin gözleri yeşil.) Onun annem olmadığını anlıyordum. Sonra anneme bağırmak istiyordum, “Eve gel.” diye, ama bağıramıyordum, sesim çıkmıyordu korkudan. Sonra yanımdaki, annem suretine bürünmüş şey bana gülüyordu, kahkaha atarak. Sonra bir bakıyorum, yan balkonumuz çocuk kuzenlerimle doluydu. Onlara, “Annemi çağırın.” diyordum, çağırıyorlardı fakat annem duymuyordu. Sonra yanımdaki, annem suretine bürünmüş şeye, “Git.” diyordum, “Lütfen git, defol.” fakat gitmiyordu. Ben de onun yüzünü tekmelemeye başladım, ağlayarak. Sonra uyandım.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: E**
Doğum Tarihi: 10 Şubat 2008
Burç:Kova Burcu
Numerolojik Sayısı: 4 Sayısı

Yorum:

Rüyan, iç dünyanda yaşadığın çatışmaları ve duygusal durumunu yansıtıyor olabilir. Bayram akşamı eve dönüşün, aileye ve geleneklere olan bağlılığını simgeliyor. Ancak ailenin uyuması, belki de senin onlarla iletişim kurma veya anlaşma konusunda yaşadığın zorlukları temsil ediyor olabilir. Annenin ve küçük erkek kardeşinin yanında uzanman, aile içindeki güven ve huzur arayışını gösteriyor.

Annene kola alıp almadığını sorman, günlük hayatın telaşesi içinde aile bireyleriyle yaşanan basit ama önemli iletişim kopukluklarını işaret edebilir. Bahçede anneni ve yengeni görmek, aile içi ilişkilerdeki karmaşayı ve belki de anlaşılmama hissini temsil ediyor. Annenin gözlerinin siyah olması ve senin onun gerçek annen olmadığını anlaman, güvensizlik ve kimlik arayışı içinde olduğunu gösteriyor.

Sesinin çıkmaması ve annene ulaşamaman, güçsüzlük ve çaresizlik hislerini ifade ediyor. Yanındaki varlığın annenin suretine bürünmesi ve sana gülmesi, hayatındaki bir takım zorluklarla yüzleşme ve bunların üstesinden gelme çabasını simgeliyor. Yan balkonda çocuk kuzenlerinle dolu olması, aile içindeki destek sistemine ve birlikteliğe olan ihtiyacını vurguluyor. Onların anneni çağırmaları ama annenin duymaması, çevrendeki insanlardan beklediğin desteği alamama durumunu yansıtıyor.

Rüyanın sonunda annenin suretine bürünmüş varlığa karşı gösterdiğin tepki ve ağlamak, duygusal bir patlama ve içsel bir savaşın dışavurumu olabilir. Bu rüya, belki de gerçek hayatta yaşadığın bazı zorluklarla yüzleşmenin ve bunları aşmanın zamanı geldiğini gösteriyor. Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden gelen mesajlar taşıyabilir ve bu rüya da senin içsel dünyanla ilgili önemli ipuçları veriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!