Gizemli Kaçış: Rüyada Tehlike Ve Kurtuluş

Bir yemekte başlayıp, kovalamaca ile sonlanan rüyanın, güven ve tehlike arasındaki ince çizgiyi yansıttığı bir yorum.

gizemli-kacis-ruyada-tehlike-v

Rüya:

Kalabalık ve yakınlarımın olduğu bir ortamdayız; ancak kimseyle bağlantıda değilim. Çevremde aile veya tanıdıklar var ancak hissetmiyorum, kimlerin olduğunu hatırlamıyorum. Uzun bir eğlence, kutlama gibi bir yemekteyiz. İki tane tanımadığım adam da var. Bir tanesi iri yarı, daha güven verici bir zenci. Diğer adam beyaz, zayıf ve kısa. Ancak daha piskopat, serseri tipli. Önce bize, bana iyi davranıyorlar. Sonra gözlemlerim ve sezgilerim doğrultusunda bizi öldürme planlarının olduğunu anlıyorum. Masadan bir kişi koşarak kaçmaya başlıyor. O adamlardan zayıf olan piskopat görünümlü, onu yakalamaya çalışıyor ve yakalıyor. Darp ettiğini, zarar verdiğini, kadının çok canının yandığını görüyorum, 70 metre ileride. Ortamımızda bulunan zenci adamın da kadın kaçmadan önce, halleri, konuşmalarının değiştiğini görünce “fırsat bu fırsat” diyerek masadan kalkıp, kedimle beraber deli gibi kaçmaya, koşmaya başlıyorum. Yokuş aşağı, hayatımda çok geçtiğim bir sokakta koşuyorum. Arkama bakıyorum, henüz yoklar. Yokuş çok uzun olduğu için beni görecekler, yakalanacağım, öleceğim korkusuyla, soldaki arabaların bir tanesinin altına saklanmaya çalışıyorum, kedimle beraber. Sonra sıkıntıdan kendi kendimi uyandırdım. Yorumunuzu merakla bekliyorum. Teşekkürler.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: F****
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1982
Burç:Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 7 Sayısı

Yorum:

Rüyanız, bilinçaltınızın derinliklerinden gelen karmaşık duyguları ve düşünceleri yansıtıyor olabilir. Kalabalık bir ortamda, tanıdıklarınızla birlikte olmanız fakat onlarla herhangi bir bağ hissetmemeniz, belki de günlük hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı mesafeler hissettiğinizi gösteriyor olabilir. Bu durum, sosyal çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde aradığınız derinliği ve anlamı bulamadığınıza dair bir işaret olabilir.

Rüyanızdaki iki yabancı adam, hayatınızdaki iki farklı etkiyi veya duyguyu temsil ediyor olabilir. Güven verici olarak nitelendirdiğiniz iri yarı adam, hayatınızda size güven ve güç hissi veren bir yönü simgeliyor olabilir. Diğer yandan, piskopat ve serseri görünümlü adam, belirsizlikler, korkular veya güvensizliklerinizi temsil ediyor olabilir. Bu iki figür arasındaki etkileşim, içsel çatışmalarınızı veya karşılaştığınız zorlukları yansıtıyor olabilir.

Kaçışınız ve saklanma çabanız, hayatınızdaki zorluklarla veya stresle başa çıkma arzunuzu gösteriyor olabilir. Kedinizle birlikte kaçmanız, sadık bir dostunuzun veya içgüdülerinizin rehberliğinde güvenli bir sığınak arayışınızı simgeliyor olabilir. Rüyanızı sonlandırma şekliniz, gerçek hayatta kontrolü ele almak ve rahatsız edici durumlardan kurtulmak için içsel bir güce sahip olduğunuzu gösteriyor olabilir. Rüyalar, bilinçaltımızın en derin sırlarını ve arzularını açığa çıkarabilir, bu yüzden onları dinlemek ve üzerinde düşünmek, kendimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!