Rüyada Sevgiliden Mesaj Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada sevdiğiniz kişiden gelen mesaj, eski günlere dönüş ve umut anlamına gelir. Ancak engellenmek, içsel çatışmaları işaret edebilir.

ruyada-sevgiliden-mesaj-almak-

Rüya:

Rüyada, sevdiğim ve birlikte olduğum adam bana mesaj atmıştı. “Eskisi gibi olacağım, bundan sonra üzülmek yok.” diye yazmıştı ve bana bir sürü şey anlatmıştı. Bana bir dükkan ismi göndermişti. Oradan gidip ablamı da yanıma alarak kıyafet almamı istemişti. Bana bu kıyafetin hediyesi olduğunu söylüyordu. Ben çok seviniyordum çünkü çok kötü günler geçirmiştik. 2 gün önce barışmıştık, konuşuyoruz ama eski muhabbet yok. “Zamanla her şey güzel olacak.” diyor bana. Ben ondan güzel bir mesaj gelmesini dört gözle bekliyorum. Belki de bu, rüyama yansımıştır.

Rüyamda bana mesaj attığında, zaten o dediği giyimci dükkanının önündeydim. Onun bana hediye olarak ayırdığı kıyafeti inceliyordum. Zaten o ara mesaj geldi. O an ablam değil de kız kardeşim yanımdaydı. Mesajları okumaya çalışıyordu ama göstermiyordum. Bana hediye olarak alacağım pantolonun üstüne “Ona seni seviyorum.” yazıyordum elimle. Tezgahtar kız yanıma geldiğinde, pantolondaki yazıyı görmesin diye katlıyordum. Hoş, güzel mesajlar yazıyordu bana. Ben de cevap veriyordum. Herhalde biraz fazla yazıyordum. Ne oldu bilmiyorum ama beni birden engelliyordu. Ben de diğer numaramdan ona ulaşmak istiyordum. Bu duruma çok üzülüyordum. Rüyada bir mesajla mutlu oluyordum, çok hem de. Ama engellediği için de çok ama çok üzülüyordum. Ne yapacağımı bilmiyordum.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: A***
Doğum Tarihi: 10 Haziran 1989
Burç:İkizler Burcu
Numerolojik Sayısı: 7 Sayısı

Yorum:

Rüyanız, içinde bulunduğunuz duygusal durumu ve ilişkinizdeki dinamikleri yansıtıyor gibi görünüyor. Sevdiğiniz kişiden gelen mesajlar ve onun size hediye almak istemesi, ilişkinizdeki umudu ve yeniden bağ kurma arzusunu simgeliyor olabilir. Bu rüya, ilişkinizdeki zorluklardan sonra bir uzlaşma ve barışma ihtiyacınızın bir yansıması olabilir. Rüyanızdaki dükkan, seçimlerinizi ve kararlarınızı temsil ediyor olabilir; burada kıyafet seçmek, hayatınızdaki değişiklikleri ve yeni başlangıçları sembolize ediyor olabilir.

Rüyanızda ablanızın yerine kız kardeşinizin olması, aile içi ilişkilerinizdeki değişikliklere veya farklı aile üyeleriyle olan bağlarınıza işaret ediyor olabilir. Sevdiğiniz kişiye “seni seviyorum” yazmanız, duygularınızı ifade etme ve onlarla bağlantı kurma arzunuzu gösteriyor. Ancak, rüyanızda sevdiğiniz kişinin sizi engellemesi, ilişkinizdeki belirsizlikleri ve korkularınızı yansıtıyor olabilir. Bu, belki de iletişimdeki engelleri veya anlaşmazlıkları simgeliyor olabilir.

Rüyanızın sonunda hissettiğiniz üzüntü, gerçek hayattaki duygusal dalgalanmalarınızı ve ilişkinizdeki iniş çıkışları temsil ediyor olabilir. Sevdiğiniz kişiden gelen mesajlarla yaşadığınız mutluluk ve ardından gelen engellemeyle hissettiğiniz hayal kırıklığı, ilişkinizdeki belirsiz duygusal durumu ve geleceğe dair endişelerinizi yansıtıyor olabilir. Rüyanız, ilişkinizdeki güven ve güvence arayışınızı ve bu süreçte yaşadığınız duygusal karmaşayı gösteriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!