Korkunç Rüya: Hilal Ve Gizemli Varlık

Bir oklava taşıyan gizemli varlık, korkunç bir video ve çığlık atan Hilal'in rüyası. Nurullah Hoca'nın müdahalesiyle son bulan bu kabusun sırrı ne?

korkunc-ruya-hilal-ve-gizemli-

Rüya:

Bizim sınıfta Hilal adında, diğer bir kız var; içine kapanık, böyle konuşamıyor. Onu gördüm, böyle bir salon var. Salonun kenarında iki kapı vardı; biri mutfak, diğeri upuzun bir koridora açılıyor ve koridorda odalar var. Koridorun en sonunda da salon var. Hilal’in anne ve babası bana, “İşte Hilal bizle konuşmuyor, bizi oraya almıyor,” diyor. Hilal da o koridorun olduğu yerdeymiş. Sonra ben girdim, Hilal’e “Naber?” dedim. O da “İyi,” dedi, gülüyordu. Sonra dedim, “Napıyorsun? İşte bir şey mi çağırıyorsun?” dedim (cin) falan. Sonra o da, “Sana bir şey göstereceğim ama kimseye söyleme,” dedi. Bende “Tamam,” dedim. Bir anda arkasından bir şey çıktı, böyle kilolu, kapalı erkek gibi bir şey. Elinde bir oklava var. Sonra bende bir şey olmasın diye güldüm, “Aa, iyi,” falan dedim. Sonra en sondaki salona gittik. Hilal orada bir video açtı, o varlığın videosunu. Sonra biz konuşmaya başladık. O varlıkta yanımızda ve televizyonda onun videosu var. Sonra bir anda o televizyondaki şey baya korkunç olmaya başladı. Hilal ilk başta umursamadı, bende umursamıyordum. Sonra Hilal anlatırken sustu ve dedi ki, “Ya, korkuyorum, kaçtıyım,” dedi. Yanımızdaki varlık, televizyonu kapanmaması için kumandayı aldı. Hilal gözünü kapattı, sonra ağlamaya başladı, “Korkuyorum,” diye. Varlık, Hilal’e bağırmaya başladı. Sonra Hilal çağırmaya başladı. Bizim Nurullah Hoca var, bir anda o girdi içeri. Bizi gördü ama varlığı göremiyordu. Sonra ben Hilal’e sarıldım ve biz koridorun sonuna doğru hızlı hızlı yürümeye başladık. O varlıkta bizimle geliyor ve Nurullah Hoca, sonra tam biz çıkacakken birimizin saçını tutup çekiyor ve bağırıyor. Sonrasını hatırlamıyorum.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: D**
Doğum Tarihi: 09 Nisan 2009
Burç:Koç Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Rüyan oldukça sembolik ve derin anlamlar içeriyor. Salon, genellikle sosyal ilişkileri ve kişisel alanı temsil eder. İki kapı, hayatındaki iki farklı seçeneği veya yolu simgeliyor olabilir. Mutfak, beslenme ve bakımı temsil ederken, koridor ve odalar kişisel gelişim ve bilinçaltını temsil edebilir. Hilal’in anne ve babasının seninle konuşması, belki de onun iç dünyasına dair bir anlayış kazanma arzunu yansıtıyor.

Hilal ile olan etkileşimin, onunla kurduğun bağlantının niteliğini ve ona karşı hissettiğin sorumluluğu gösteriyor. Gülümsemesi, senin ona pozitif bir etki bıraktığını ve onun da bunu takdir ettiğini işaret edebilir. Ancak, rüyada beliren korkutucu varlık, belki de bilinçaltındaki korkuları veya endişeleri temsil ediyor. Bu varlıkla yüzleşmek, bu korkuların üstesinden gelme çabanı simgeliyor olabilir.

Nurullah hocanın rüyana girmesi, otorite figürlerine veya rehberliğe duyduğun ihtiyacı temsil edebilir. Onun varlığı görememesi, bazen problemlerin sadece senin tarafından görülebildiğini ve başkalarının yardımının sınırlı olabileceğini gösteriyor. Rüyanın sonunda yaşanan çekişme ve bağırma, içsel bir mücadeleyi veya çatışmayı yansıtıyor olabilir. Hilal’e sarılman, destek ve güven arayışını simgeliyor. Rüyan, genel olarak, duygusal durumun, ilişkilerin ve içsel mücadelelerin bir yansıması gibi görünüyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

eski-bir-evin-icinde-antika-es

Eski Bir Evin İçinde Antika Eşyalar: Rüya Yorumu

Rüyamda eski bir evin içindeydim ve her yerde antika eşyalar vardı. Kitaplarla dolu odada farklı dillerde yazılmış hikayeler okudum. Bu rüya, geçmişle bağlantı, değişim ve yeni başlangıçlarla ilgili mesajlar içeriyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!