Eski Sevgilinin Görünüşü: Rüya Yorumu

Rüyanızda eski sevgilinizi görmek, özlem ve duygusal karmaşaya işaret edebilir. Kocanızın eski sevgilinizi silahla vurması ise içsel çatışmalarınızı yansıtabilir. Rüyalarınızın kontrolünü kaybetmeniz, bilinçaltınızın derinliklerine inme isteğinizle ilişkilendirilebilir.

eski-sevgilinin-gorunusu-ruya-

Rüya:

(evliyim) bugün rüyamda kocam, eltim, eltimin kocası ve ben bir kafeye gittik. Kafede eski sevgilimi ( hala onu seviyorum) gördüm ve çok mutlu oldum. Onu görünce özlediğimi daha çok fark ettim. Kafede eltimin de eski sevgilisi vardı. Benim eski sevgilimle arkadaş oluyorlardı. Eski sevgilimle gizli gizli bakışıyorduk. Kocam eski sevgilimi gördü bana baktığını fark etti. Eltimin kocası da fark etti. Kalktılar ve eltimle benim eski sevgilime kavga ettiler. Kocam eski sevgilimi silahla vurdu. Ben eski sevgilim olduğunu bilmiyormusum gibi davrandım. Sonra eve gider gibi yaptım. Kocam bana bağırıp çağırıyordu bende ona. Sonra eski sevgilimi ambulansa koyarlarken gördüm. Arkadaşlarının numarasını aldım kocam görmeden. Bana haber vermelerini söyledim. Sonra eve girdim. Uzun bir süre ağladım. Halam vardı. Halama olayları anlattım. Sonra arkadaslardan haber aldım eski sevgilimin yanına hastaneye gitmek için arabaya bindik halamla. Arabayı ben kullanıyodum. Ve içime bir his geldi kaza yapacağımıza dair. Çok hızlı gidiyoduk. Arabayı yavaslatmaya çalışırken kaza yaptık. Ben ve halam arabadan kurtulmuş bır şekilde çıktık . Sonra uyandım.

Not: bazen rüyalamda ne yaşayacağımı biliyorum. Ama kontrol edemiyorum bu ne demek?

Bir not daha: bazen de hissetmeden rüyalarımı kontrol ediyorum?

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: M*****
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 2002
Burç:Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı

Yorum:

Rüyanız, iç dünyanızda yaşadığınız çatışmaları ve duygusal karmaşayı simgeliyor olabilir. Kafede eski sevgilinizi görmek ve ona duyduğunuz özlem, geçmişte kalan ve hala üzerinde düşündüğünüz bir ilişkiyi temsil ediyor olabilir. Bu durum, şu anki ilişkinizde eksik hissettiğiniz duygusal yönleri veya ihtiyaçları yansıtıyor olabilir. Eski sevgilinizle gizli bakışmalar ve kocanızın bu durumu fark etmesi, bilinçaltınızda yaşadığınız suçluluk duygularını ve korkuları ortaya çıkarıyor olabilir.

Kocanızın eski sevgilinizi vurması, duygusal olarak sizi rahatsız eden ve belki de sonlandırmak istediğiniz bir durumu simgeliyor olabilir. Bu rüya aynı zamanda, ilişkilerinizdeki güvensizlikleri ve kıskançlıkları da gösteriyor olabilir. Rüyanızda eski sevgilinizin vurulduğunu görmek, ilişkinizdeki bazı unsurların sona ermesi gerektiğini veya bir dönemin kapanması gerektiğini işaret ediyor olabilir.

Rüyanızın son kısmında yaşadığınız kaza, hayatınızdaki kontrol edemediğiniz değişimleri ve belirsizlikleri temsil ediyor olabilir. Arabayı kullanırken hissettiğiniz kaza yapma korkusu, gerçek hayatta karşılaştığınız zorluklar karşısında hissettiğiniz endişeyi yansıtıyor olabilir. Rüyalarınızda bazen ne olacağını bilmek ve kontrol edememek, bilinçaltınızın size mesajlar gönderdiğini ve bu mesajları anlamlandırmaya çalıştığınızı gösteriyor. Bazen rüyalarınızı kontrol edebiliyor olmanız ise, hayatınızdaki bazı durumları yönlendirebilme gücünüz olduğunu ve bu gücü kullanarak değişiklik yapabileceğinizi simgeliyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

eski-bir-evin-icinde-antika-es

Eski Bir Evin İçinde Antika Eşyalar: Rüya Yorumu

Rüyamda eski bir evin içindeydim ve her yerde antika eşyalar vardı. Kitaplarla dolu odada farklı dillerde yazılmış hikayeler okudum. Bu rüya, geçmişle bağlantı, değişim ve yeni başlangıçlarla ilgili mesajlar içeriyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!