Rüya:
Öncelikle, çalıştığım iş yeri olan Boyner’de rüyaya başlıyorum. İş yerindeki arkadaşlarım ve sevdiğim yöneticimle beraber reyonu toparlayıp müşterilerle ilgileniyoruz ve eğleniyoruz. Sonra, okuldan çok konuşmadığım ama tanıdığım güzel bir kızı görüyorum. O da Boyner’de işe girmiş. Onunla konuşurken gözükmemek için yere çöküyoruz ve ufak bir sohbet yapıyoruz. Ben, iş konusunda çözemediği şeyleri halletmesi için yardım edeyim diye düşünürken bir türlü fırsat bulamıyorum ve yardım edemiyorum. Sonra yine çöküp konuşmaya başlıyoruz ve o sırada çok kilolu bir kadın müşteri geliyor ve iPhone çanta var mı diye soruyor. Bu çanta, garip bir çanta; çok teknolojik, katlanabilir bir çanta gibi duruyor ama içinden toka, çorap vs. çıkıyor. Ben kalmadı diyorum ama reyon arkadaşım bir tane var diyor ve bana gösteriyor. O sırada yöneticimle göz göze geliyorum, bana gülümsüyor. Müşteri çantayı açıp inceliyor, içindeki tokaları alıp bana baya yaklaşarak (o kilosuyla 200 vardır) (korkuyorum) küfürlü şekilde “Bir işe yarada şu tokaların çeşitlerini bul” diyor. Ben de, küfür etmesine ve hareketlerine dayanamayarak müşteriyi bağıra çağıra mağazadan kovuyorum. Bağırış esnasında eşi de geliyor ve bana vurmaya çalışıyor. Bağırırken ben, “Bana vuramazsın ki” diyip kolay şekilde savunuyorum. Tabii ki bu sırada herkes bizi izliyor. Yöneticilerden birisi “Benim için tuzağı tuttu işte” diyerek diğer yöneticilerle yönetici odasına gidiyor. Ben de müşterinin gittiğinden emin olup dönüyorum. Sevdiğim yöneticim ben onların yanına giderken odadan çıkıyor ve “Sorun yok” diyor. Birisini arıyor ve hakkımda “Güzel çalışıyor ama önüne sürekli engel çıkıyor, ah şu çocuğu bir bıraksalar çok güzel olacak” diyor. Ve rüya sonlanıyor. Gerçekten uzun zamandır rüya görmüyorum, böyle bir rüya görünce korktum. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 🙏
Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: H****
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 2003
Burç: ♋ Yengeç Burcu
Numerolojik Sayısı: 6 Sayısı
Yorum:
Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Sizinle rüyanızı yorumlamak için buradayım. Rüyanızı dikkatlice okudum ve size şunları söyleyebilirim:
– Rüyanızda çalıştığınız iş yerinde başladığınızı ve orada eğlendiğinizi görmek, iş hayatınızda başarılı ve mutlu olduğunuzu, iş arkadaşlarınızla ve yöneticinizle iyi ilişkiler kurduğunuzu gösterir. Bu rüya, işinizde ilerlemek ve kendinizi geliştirmek istediğinizi de ifade eder.
– Rüyanızda tanıdığınız ama çok konuşmadığınız bir kızı görmek, hayatınızda yeni bir aşkın habercisi olabilir. Bu kız, sizin ilginizi çeken, hoşlandığınız veya hayranlık duyduğunuz biri olabilir. Bu rüya, onunla yakınlaşmak ve ona yardımcı olmak istediğinizi de gösterir.
– Rüyanızda çok kilolu bir müşterinin size küfür etmesi ve sizi rahatsız etmesi, hayatınızda sizi zorlayan, baskı yapan veya sizi engelleyen bir durum veya kişi olduğunu simgeler. Bu rüya, bu durum veya kişiyle karşı karşıya gelmeniz ve onlara karşı tepki göstermeniz gerektiğini de anlatır.
– Rüyanızda yöneticilerden birinin size tuzak kurduğunu ve diğer yöneticilerle odasına gittiğini görmek, iş yerinizde rekabetin ve çekişmenin olduğunu, bazı kişilerin size karşı kötü niyetli olduğunu ve sizi zor durumda bırakmak istediğini gösterir. Bu rüya, dikkatli olmanız ve kendinizi korumanız gerektiğini de ifade eder.
– Rüyanızda sevdiğiniz yöneticinin size sorun olmadığını söylediğini ve sizin için güzel şeyler dediğini görmek, iş yerinizde size destek olan, sizi takdir eden ve size güvenen biri olduğunu gösterir. Bu rüya, bu kişinin size yardımcı olacağını ve sizi yükselteceğini de anlatır.
Rüyanız, hayatınızda hem olumlu hem de olumsuz durumlar olduğunu, hem sevinç hem de üzüntü yaşadığınızı gösteriyor. Rüyanız, sizin güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu, zorluklara karşı mücadele ettiğinizi, ama aynı zamanda duygusal ve romantik olduğunuzu da ifade ediyor. Rüyanız, hayatınızda dengeli olmanız, kendinize güvenmeniz ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz için fırsatlar bulacağınızı da müjdeliyor.
Rüyanızı yorumladım, umarım size faydalı olmuştur. Rüyanızın size hayırlı olmasını dilerim. 🙏



