Rüyada Suç İşlemek Ve Pişmanlık

Rüyada suç işlediğini ve pişman olduğunu gören bir kişinin hikayesi. Kendini çıkmazda hissettiği bir rüya.

ruyada-suc-islemek-ve-pismanli

Rüya:

Rüyamda öncesinde karışık şeyler gördüm, tanıdığım ama rüyamda alakasız kişiler vardı. Ailem ile bir arabada bir bölgeye gidiyordum, neden gittiğimi bilmiyorum. Sonra elimde bir silah vardı, oraya birileri geliyordu. Tanımıyordum ama onları öldürmek istiyordum ve hepsini öldürüyordum. Ama öldürdükten sonra bunlar hamur oluyordu ve hamurun içinde çevirdiğimde kan görüyordum. Ben kana bakarken ve onları gizlemeye çalışıyordum, suya sokuyordum ki parmak izim kaybolsun, yok olsun istiyordum. Yani bir şeyler yapıyordum ama hiçbir faydası olmuyordu. Sonra olay yeri inceleme geliyordu, ben de ablamın yanına gidiyordum. “Abla, ben bittim.” diyordum. Ablam da beni bir taşın üstüne oturtup “Ağla.” diyordu. Ağlamaya çalışıyordum, ellerim falan titriyordu. Babam “Kan görünce bayılıyor, kan tutuyor.” diyordu, ben de öyle şeyler söyleyip onaylıyordum. Ama rüyada kendimi çok çıkmazda hissettim, bir an gerçekten suç işledim sandım. Devamında da pek bir şey olmadı. Ben adamlara “Abi, ben işte oradaki hamura dokundum, bir şey olur mu?” dedim. Onlar da tepki verdiler, “Neden?” falan dediler. Ben de “Kardeşime götürecektim, oyun oynayacaktık beraber ama burası kanlı olduğu için onu alıp gittiler.” dedim. Bir de cesetler ortada yoktu, tuhafıma giden bir şey de buydu.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: E**
Doğum Tarihi: 09 Mayıs 2007
Burç:Boğa Burcu
Numerolojik Sayısı: 5 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Sizin için rüyanızı yorumlamaya çalışacağım. 😊

Rüyanızda gördüğünüz şeyler, bilinçaltınızın size verdiği mesajlar olabilir. Rüyada silah görmek, genellikle güç, otorite, cesaret, korku veya öfke gibi duyguları simgeler. Rüyada silahla birilerini öldürmek, ise hayatınızda bazı sorunlarla veya rakiplerle mücadele ettiğinizi, onlardan kurtulmak istediğinizi veya onlara karşı üstünlük sağlamak istediğinizi gösterir. Ancak rüyada öldürdüğünüz kişilerin hamur olması, bu mücadelelerin aslında gerçekçi olmadığını, sizin kendi kendinize yarattığınız veya abarttığınız problemler olduğunu işaret edebilir. Hamur, aynı zamanda esneklik, yaratıcılık, değişim veya dönüşüm gibi anlamlara da gelir. Rüyada kan görmek, genel olarak hayat enerjisi, tutku, sevgi, arzu veya fedakarlık gibi olumlu anlamlar taşır. Ancak rüyada kanla oynamak veya kanı gizlemeye çalışmak, negatif bir durumu ifade eder. Bu, hayatınızda bazı suçluluk duyguları, pişmanlıklar, korkular veya sırlar taşıdığınızı gösterebilir. Rüyada olay yeri inceleme görmek, ise gerçek hayatta bazı şüpheleriniz, endişeleriniz veya meraklarınız olduğunu, bunları çözmek için araştırma yapmak istediğinizi anlatır. Rüyada ablanızla konuşmak, ise size destek, akıl, rehberlik veya koruma veren bir kişiye ihtiyaç duyduğunuzu belirtir. Rüyada ağlamak, ise duygusal bir rahatlama, stres atma, kederden kurtulma veya mutluluk yaşama gibi anlamlar taşır. Rüyada babanızla konuşmak, ise hayatınızda bazı otorite figürleri, kurallar, disiplin veya sorumluluklar olduğunu gösterir.

Rüyanızın genel olarak anlamı, hayatınızda bazı zorluklarla veya rekabetlerle karşılaştığınız, bunları aşmak için güçlü olmaya çalıştığınız, ancak aslında bu zorlukların gerçek olmadığını veya abartıldığını fark ettiğiniz şeklinde yorumlanabilir. Rüyanızda ailenizle birlikte olmanız, size destek, sevgi, güven veya koruma sağladıklarını gösterir. Rüyanızda kan görmeniz, hayat enerjinizin yüksek olduğunu, tutkulu, sevgili veya arzulu bir kişi olduğunuzu anlatır. Ancak rüyanızda kanı gizlemeye çalışmanız, bazı suçluluk duyguları, korkular veya sırlar taşıdığınızı, bunlardan kurtulmak için çaba gösterdiğinizi belirtir. Rüyanızda olay yeri inceleme görmeniz, gerçek hayatta bazı şüpheleriniz, endişeleriniz veya meraklarınız olduğunu, bunları çözmek için araştırma yapmak istediğinizi işaret eder. Rüyanızda ablanızla konuşmanız, size destek, akıl, rehberlik veya koruma veren bir kişiye ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. Rüyanızda ağlamak, duygusal bir rahatlama, stres atma, kederden kurtulma veya mutluluk yaşama gibi anlamlar taşır. Rüyanızda babanızla konuşmanız, hayatınızda bazı otorite figürleri, kurallar, disiplin veya sorumluluklar olduğunu belirtir.

Rüyanızın size verdiği mesaj, hayatınızda karşılaştığınız zorlukları abartmadan, gerçekçi bir şekilde değerlendirmeniz, kendinize güvenmeniz, duygularınızı ifade etmeniz, ailenizden veya sevdiklerinizden destek almanız, suçluluk, korku veya sır gibi olumsuz duygulardan kurtulmanız, şüphe, endişe veya merak gibi duyguları çözmeniz, otorite, kural, disiplin veya sorumluluk gibi konularda dengeli olmanız gerektiğidir.

Umarım rüyanızın yorumu size faydalı olur. Rüyalarınızın güzel olması dileğiyle. 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!