Yengeç Burç Yorumları 8 Haziran 2023

Yengeç burcunun 8 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 8 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 8 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 8 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarının sana ne söylemeye çalıştığını dinle – kafaları biraz karışmış olabilir ama sen değilsin, bu yüzden onların gerçekte ne hissettiklerini onlara yeni bir şekilde yansıtabilmelisin.


8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biraz romantizme hazır mısın? Senin için hazır. Dikkatli olun.


8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş ve ay tepede güçlerini birleştirirken, sevgili Yengeç, önümüzdeki gün için net hedefler belirlemek için bir dakikanızı ayırın. Bu göksel değiş tokuş sizi güçlendirmeye çalışacak, ancak engellerin ortaya çıkabileceği yerleri kabul ederken kısa ve öz bir yapılacaklar listesi yapmanız önemli olacaktır. Herhangi bir güç mücadelesi veya mesleki sürtüşmeyle mücadele ediyorsanız, Chiron sabahın ortasında aktif hale geldiğinde iyileşme fırsatları devreye girebilir, bu nedenle ihtiyacınız olursa bir zeytin dalı uzattığınızdan emin olun. Öğleden sonra yuvarlanmadan ve Uranüs heyecanlanıp ortamı sarsmakla tehdit etmeden önce işlerinizi düzene soktuğunuzdan emin olun.


8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başını göğe çevir ve yukarı bak Yengeç. Kudretli hükümdarınız, bizim şanlı ayımız, yukarıdaki karanlık battaniyede küçülürken karanlığa doğru sürünerek ilerliyor. Işığını güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin derinliklerinden parlatacak, bu da ortaklığınızda nerede durduğunuz konusunda duygusal olarak samimi olmanın zamanı geldiği anlamına geliyor. Dürüst ve doğrudan olun. Duygularından saklanma. Sizin için neyin işe yaradığını ve hala ne tür bir ilgi veya sevgiye ihtiyacınız olabileceğini tartışın. Eşiniz, özellikle yürekten konuşuyorsanız, düşünce ve önerilerinize açık olacaktır.


8 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçmişin seni geleceğinden alıkoymasına izin verme Yengeç. Hayat ne olabileceğini merak etmek için çok kısa, yine de Aslan burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında heyecan verici bir şey yapmakla takılıp kalmak arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Hayallerinizi takip etmeye karşı yerinde olanın finansal güvenliği, aklınızdaki ana soru gibi görünüyor. Çılgınca hareketler yapmak yerine, sizi gerçekten neyin engellediğini ve uzun süredir devam eden bir arzunun peşinden gitmeye nasıl başlayabileceğinizi düşünmek için bu kareleri kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.