Yengeç Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Yengeç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şeye başlıyorsunuz veya belki eski bir şeye yeniden başlıyorsunuz – ve bu doğru hissettiriyor. Yakınınızdaki kişilerle duygularınızı paylaşın ve ihtiyaç duyduklarını söyleyebileceğiniz o küçük desteği ruh hallerine verin.


15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu sefer kalbine güvenilmez. Cevaplar için arkadaşlarınıza bakın.


15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür ve Satürn göklerimizde karşı karşıya gelirken sessiz kalma isteği duyabilirsiniz ve başkaları sessizliğinizi bozduğunda öfkeniz alevlenebilir. Alan ihtiyacınız konusunda dürüst olarak aceleci anlardan kaçının veya gerçekten yalnız kalabileceğiniz bir ortam yaratın. Şans eseri, öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün’e bir öpücük üflediğinde ortam hafifleyecek ve parlayan yüzünüzü dünyaya bir kez daha göstermeniz için size ilham verecek. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde, özellikle de sevgiye açık kaldığınızda, ilişkilerinizde bir değişim hissedebilirsiniz.


15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün yüzleşmeniz gereken olumsuzluklar ortaya çıkabilir. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür’ün potayı bir kez daha karıştırmasıdır. Kibirli bir şekilde gökyüzünde ilerliyor ve yakında buzlu bir Satürn’ün öfkesini yakalayacak. Bu, oldukça yalnız, üzgün ve depresif hissedebileceğinizi garanti eder. Zorluklar ortaya çıktıkça ve ilişki meseleleri vergilendirildikçe fark edebilirsiniz. Hayatta ya da aşkta önemli kararlar vermeyin çünkü net bir şekilde düşünemeyeceksiniz ve sonunda bu kararlardan pişman olabilirsiniz. Kötü haberler moralinizi bozabilir. Daha da kötüsü, trajik bir sır ortaya çıkabilir.


15 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Yengeç. Mesleki yolculuğunuzda yapacak, görecek ve deneyimleyecek çok şey var, ancak İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn ile kare açı yaptığında bu olasılıkların sizi ezmesine izin veremezsiniz. Mesleki yolculuğunuza ilişkin bilinçaltı bakış açınızı ayarlamanız gerekebileceğinden, meydanda gezinmek başlangıçta zor olabilir. Gelecek hakkında stres yapmak kolay olabilir. Ancak içsel zeninizi bulduğunuzda, profesyonel yolculuğunuzda takip edebileceğiniz tüm olasılıkları değerlendirmenin çok daha kolay olduğunu görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.