Yengeç Burç Yorumları 11 Haziran 2023

Yengeç burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 11 Haziran 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşleri bugün başlatırsanız, doğru yöne gideceklerinden emin olabilirsiniz. O tatlıya merhaba demek veya özgeçmişinizi baştan sona yeniden düzenlemek için iyi bir zaman.


11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu tartışmaya gerçekten yatırım yaptın mı? Yoksa aklında başka bir şey mi var?


11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Pluto Oğlak burcuna ve güneş yedinci evinize geri dönerken, eski alevler önümüzdeki aylarda yeniden yüzeye çıkabilir. Bu gezegen yerleşimi, mevcut ilişkileri dönüştürmenize de yardımcı olabilir, bu nedenle sağlıklı alışverişe ve karşılıklı desteğe öncelik verdiğinizden emin olun. Bu arada, Merkür ilk kez serebral İkizler’e girerek sizi daha özel ve içe dönük bir kafa boşluğuna sokar. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, değiştirilmesi gereken tüm döngüleri veya davranışları kabul ederek, ruhunuzu sıralamak için bu enerjiyi kullanın. Özel biriyle lüksü kucaklamak için mükemmel bir bahane olarak Venüs bu akşam aktif hale geldiğinde aşkı hissedeceksiniz.


11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugünün kozmik havası oldukça yoğun. Sevgiliniz veya arkadaşınızla derin bir konuşma yapabilirsiniz. Fikirlerinizi tartışırken, tartışırken ve incelerken her biriniz güçlü zihinsel veya psikolojik atılımlarla yeni anlayış seviyelerine ulaşabilirsiniz. Kozmik habercimiz olan Mental Merkür, solar onbirinci evinizden geçer ve bir üçgende doğrudan güç merkezi Pluto’ya bağlanır, şimdi güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde dönüyor. Bir sevgiliye veya potansiyel bir romantik seçeneğe bir fikir vermek istiyorsanız, günü değerlendirin. Anlaşmaya boyun eğebilirler.


11 Haziran 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinde neye ihtiyacın var Yengeç? Düzenlemelerinizi ince dişli bir tarakla gözden geçirmek asla zarar vermez, çünkü geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde değiştirmeye değer bir şeyler olabilir. Geri giden Pluto’nun geri kalanı, sizi her bir taahhüt, sözleşme ve ilişkinin derinliklerine bakmaya teşvik edecek. Kendinize, her düzenlemenin profesyonel yolculuğunuza güç verip vermediğini veya sizi gerçek potansiyelinizden uzaklaştırıp engellemediğini sorun. Şartlarınızı ve koşullarınızı müzakere etmek istiyorsanız, bunu bugün daha sonra Boğa burcundaki Merkür geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.