Terazi Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Terazi burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işler istediğiniz gibi gitmezse çok fazla endişelenmeyin – bu önemli bir şeyin işareti değildir. Yine de, evde tüm cevapları bilen biriyle görüşmeniz gerekebilir.


15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Demek istediğini söyle, iyi ama konuyu zorlama. Gelmelerini bekleyin.


15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken sezginiz dikkatinizi dağıtabilir. Bu titreşimler, diğer insanların enerjisini bloke etme söz konusu olduğunda özellikle zor olacak ve kendi auranızı kontrol etmek için maneviyatınıza yaslanmayı önemli hale getirecektir. Öğleden sonra Boğa ayı Neptün’ü öptüğünde hava hafifleyecek, ancak kendinize çok fazla baskı uygulamadan yapılacaklar listenizle yeniden bağlantı kurmanız gerekebilir. Ay bu akşam İkizler burcuna girerek maneviyat ve şans evinizi harekete geçirdiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz Merkür, başka bir araba kazasına, Terazi’ye doğru yokuş aşağı gidiyor. Sanki frenleri kırılmış ve önünde sadece yıkım varken sokaklarda gittikçe daha hızlı dönüyor. Bu enerji bugün aktive edilecek ve aşırı endişe, kötü haber veya sızan sırların birdenbire ortaya çıkmasını sağlayacak. Bunun nedeni, uzayın derinliklerinde dönerek güçlü ve soğuk Satürn’ün durdurulamaz kuvvetine ve hareket ettirilemez nesnesine çarpacak olmasıdır. Sonunda kendinizi depresif ve mağlup hissederseniz, biraz şefkatli ilgi görmek için biraz zaman ayırın.


15 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl devam edebilirsin Terazi? Şimdi, İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yaptığında, mesleki yolculuğunuzda yeni fırsatlar aramak için neyi değiştirmek veya ayarlamak istediğinizi düşünmenin zamanı geldi. Peşinden gitmeye değecek çok şey olabileceğinden, dünyanın istiridyeniz olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak yolculuğunuzda ilerlemek için günlük çalışma hayatınızda neye odaklanmak istediğinizi iletmek için zihinsel bir ayarlama yapmanız gerekecek. Nereden başlamak istediğinizi anlamak için yapılacaklar listenizde neler olduğuna dikkatlice bakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.