Oğlak Burç Yorumları 9 Haziran 2023

Oğlak burcunun 9 Haziran 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Haziran 2023 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Haziran 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Haziran 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Haziran 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Haziran 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En azından birazcık da olsa statükoyla yeniden bağlantı kurun – son zamanlarda işler biraz fazla çılgınca. Ailenizle yeniden bağlantı kurmak veya programa bağlı kalmak için iyi bir zaman.


9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yerinizde koşuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ama arkana bak: ilerliyorsun.


9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, ay Balık burcuna ve üçüncü güneş evinize girerken, sözleriniz özellikle anlayışlı olacak. Bu ışık yerleşimi sezginizi ve zekanızı yükseltecek, bu nedenle zekanıza ve üçüncü gözünüze güvenmekten korkmayın. Jüpiter bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, auranız hayattan daha büyük görünecek ve dirseklerinizi ovmak, eğlenmek ve yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir bahane olacak. Bu arada, Merkür ve Neptün, kendinizi rüya gibi ve ilham verici şekillerde ifade etmenize yardımcı olan tatlı bir yükü paylaşıyor. Gün sona ererken ve Chiron sizi yeniden şarj olmaya davet ederken evde dikkat çekmeyi planlayın.


9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün yakınlaşma ve tatlı sözler paylaşma zamanı. Aklın ve mantığın kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, romantizmle ilgili beşinci güneş evinizden ilerlemeye devam ediyor ve güneşle ilgili üçüncü iletişim evinizdeki Neptün’e altmışlık açıyla bağlanacak. Bu, tek ve tek kişinizle kesinlikle inanılmaz tartışmalara sahip olmanızı sağlar. İçten içe konuşmak veya bir şey üzerinde pazarlık etmek istiyorsanız – belki de taşınmak, uzun vadeli planlar yapmak veya hatta önümüzdeki yıl nerede tatil yapmak istiyorsunuz – bunu bugün yapın. Çok tatlı ve şefkatli bir yakınlık bulacaksınız.


9 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, iş yerinde arzuladığınız uğraşlar hakkında olumlu konuşun. Bazen iş konusunda aşırı ciddi ve metanetli olabilirsiniz. Sorumlu doğanız takdire şayan olsa da, Boğa burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaptığında, özlemleriniz konusunda savunmasız kalarak daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Sekstil, tutkularınız, fikirleriniz ve planlarınız hakkında açılmanıza yardımcı olabilecek rüya gibi, yaratıcı bir havaya sahiptir. İş arkadaşlarınızdan beklenmedik bir destek alabileceğiniz için, bu altmışlık süre boyunca iş hayatınızda sürdürmek istediğiniz şeyler konusunda savunmasız olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.