Oğlak Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Oğlak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evde normalden daha fazla zaman geçiriyorsunuz veya belki de ev hakkında düşünüyorsunuz. Zihninizin ve durumu kavrayışının uyuşmadığı günlerden biri. Kendinizi daha güvende hissediyorsanız içeride kalın – endişe birkaç gün içinde geçer.


15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman spot ışığı olmak zorunda değilsin. Bırak başkası biraz ilgilensin.


15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken, başkalarının hatalarını düzeltme veya onlara dikkat çekme cazibesinden kaçının. Keskin gözünüz çok şey anlayacak olsa da, hassas egolar iyi niyetli tavsiyeleri zorba eleştirilerle karıştırabilir. Şans eseri, bu öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde, kozmos size mutlu eğlenceler sunacak ve zihninize ve kalbinize yaratıcılık getirecek. Bol eğlenceye yer açarak, günün geri kalanına tuhaf bir yerden yaklaşmanıza izin verin. Bu arada Pluto, özellikle kendinizi ifade etmek için sanatı kullandığınızda, bu akşam size güç verecek.


15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ciddi bir yanınız olmasına rağmen, bir mizah anlayışınız var Oğlak. Ancak, meşhur alaycı yanınız biraz daha karanlık bile olabilir. Zihinsel Merkür, güneş enerjisi altıncı evinizde yol alıyor ve güneş enerjisi üçüncü evinizdeki buzlu Satürn ile çatışıyor. Sevgilinizle seyahat planları yapmanın zamanı değil ve hatta fikirlerinizden ve planlama becerilerinizden şüphe duyduklarını hissedebilirsiniz. Kendinizi depresif, sönük ve yenilmiş hissediyorsanız, konuşmaları daha sonra tekrar ziyaret etmeyi deneyin. İş aynı zamanda kötü haberleri de önünüze saçıyor olabilir, bu yüzden sadece işe başlamanız gerekiyorsa, bunu sevgilinize söylemektense yapılacak en iyi şey bu olabilir.


15 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, sorumluluklar ve işle ilgili konularda bazı iletişimsel gerilimler olabilir. İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn ile kare açı yaptığında, bu iş yerinde bazı duyguları harekete geçirebilir. Herkes lider olmak isteyebileceğinden, iş yeri tartışmalarınızda gerçek bir liderin olmadığını fark edebilirsiniz, bu da birbirinizin üzerine konuşmaya veya bazı ego çatışmalarına yol açabilir. Konuştuğunuzda, geri bildiriminizi paylaşmaya çalışırsanız, üstesinden gelmeniz gereken her zamankinden daha fazla engel olduğunu fark edebilirsiniz. Çok stresliyse, sohbeti başka bir güne saklayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.