Oğlak Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Oğlak burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 14 Haziran 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Beyin gücünüz, bugünün faaliyetleri için tam olarak doğru, ancak onu biraz tembel eğlence veya çılgınca bir sanat işiyle dengelediğinizden emin olmalısınız. Bir şeyleri fazla düşünmediğin sürece, iyisin.


14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi neden arkasından söylüyorsunuz?


14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Boğa ayı Venüs’le kare açı yaparken, bu sabah başkalarının sana ne yansıttığının farkında olmaya çalış. Başka biri sizi bir kutuya koymaya çalıştığında güveniniz veya kimlik duygunuz darbe alabilir, ancak güç mücadelelerini kışkırtmadan kendi gerçeğinizi savunmak için zarif bir yol bulmanız gerekecek. Öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde ve sizi daha önce bulan küçük yangınları körüklediğinde gerilim yükselmeye devam edebilir. Karşınızdakiyle karşı karşıya gelmek yerine, temizleyici bir tuz banyosu yapmayı düşünün.


14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güç Merkezi Yeniden doğuş ve dönüşümün büyük gezegeni Plüton şu anda uykuda, Oğlak burcu. 2008’den beri güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuzda – yörüngede dönüyor ve bir kez daha geri döndü. Dinlendiğinde ve zayıfladığında, hayat dersleri daha az zorlayıcıdır. Romantik yaşamınızdaki ve tüm önemli ilişkilerinizdeki kalıplarınızı yansıtın. Size hizmet etmeyen tüm bagajları veya olumsuz kalıpları serbest bırakabilirsiniz. Ne istediğinizi bilin, affedebileceğinizi ve iyileştirebileceğinizi bilin ve çok geçmeden kalp meseleleriyle ilgili rahatsız edici karma veya acılardan kurtulacaksınız.


14 Haziran 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, yaratıcılığınız bugün yükselecek! Boğa burcundaki yüce ay, Boğa burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda ekstra ilham almayı bekleyin. Son zamanlarda bir fikir veya tutku projesinde sıkışıp kalmış olabilirsiniz, özellikle de ay Aslan burcunda hem Venüs hem de Mars ile kare açı yapacağı için. Ancak, çabalarınızda ilerlemenize yardımcı olan inanılmaz bir şeyle karşılaşabileceğiniz için, bol miktarda ilham veren kavuşum, yaratıcı tıkanıklığınızı aşmanıza yardımcı olabilir. Neyin yankılanacağını asla bilemeyeceğiniz için yolunuza çıkabilecek herhangi bir ilhamı almaya açık olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.