Kova Burç Yorumları 6 Haziran 2023

Kova burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Haziran 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Derin düşünce size doğal geliyor ve bugün her zamankinden daha da derinleşiyor. Bir zamanlar kişiliğinizin özü gibi görünen ama şimdi modası geçmiş görünen bir şeyi sorguluyor olabilirsiniz.


6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi bu durumdan kurtarma zamanı. Gerçekten dramaya değmez.


6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah düşüncelerinize dikkat edin, Oğlak ayı Chiron ile dengesiz bir görünüm oluştururken olumlu bir soğukkanlılığı korumaya söz verin. Sabah ortasına kadar Ay ve Uranüs aynı hizaya geldiğinde duygusal atılımlar ortaya çıkabilir ve bu öğleden sonra kendinizi besleyici bir sohbetin içinde bulabilirsiniz. Ancak, her zamankinden daha duygusal hissedebileceğinizi bilerek, şirketinizi akıllıca seçmelisiniz. Neptün başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, sizi gerçek dünyadan kaçmanın bir yolu olarak şehvetli yönünüzü kucaklamaya ve aynı zamanda kendinizi daha derin bir düzeyde anlamaya teşvik ettiğinde, bu gece sizi bir tatlılık saracak.


6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, ilişkileriniz için yılın en tatlı dönemlerinden birine hazırlanın. Aşkın, çekiciliğin ve güzelliğin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs köşeyi döndü ve şimdi gökyüzünün karşısında, güneşin yedinci ortaklık evinizde duruyor. Bu, 8 Ekim’e kadar devam edecek ve birliğin, bağlılığın ve ikiz alevle dans etmenin artık daha uyumlu olacağının göklerden duyurusu. Takılıysa, göz göze geldiğinizde daha kolay ve daha esintili bir hava fark edeceksiniz. Bekarsanız, size uzun vadeli ilişki potansiyeli olan birini bulma şansı veriliyor.


6 Haziran 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcunu açmak için neler yapabileceğini bir düşün. Müstakil bir hava işareti olarak, bazen kim olduğunuzla biraz daha açık olmak için mücadele edebilirsiniz. Bunun bir kısmı profesyonel geçmişinizden kaynaklanıyor olabilir ve bu, Oğlak burcundaki zararlı ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcundaki Merkür’ü üçgen açı yaptığında odak noktasına gelebilir. Her iki geçiş de sizi profesyonel geçmişinizle ve en yüksek profesyonel benliğinize erişmenizi engelleyen geçmişinizle yüzleşmeye teşvik edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.