Kova Burç Yorumları 5 Haziran 2023

Kova burcunun 5 Haziran 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 5 Haziran 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 5 Haziran 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 5 Haziran 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 5 Haziran 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 5 Haziran 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok zaman geçmeden oraya çıkıp tatlılarla karıştırsan iyi olur – nasıl hissedersen hisset inanılmaz derecede ateşli görünüyorsun, bu yüzden cidden iyi bir izlenim bırakmalısın.


5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yabancı gevezeliği ortadan kaldırın. Ne demek istediğini söyle. Ve sadece bir kez söyle.


5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemek için kendinize bol bol alan ayırın, çünkü Oğlak ayı Kader Düğümleri ile aynı hizaya geliyor. İlgilenmeniz gereken sorumluluklarınız olsa da, bu kozmik iklim size önce kendinize bakmanızın önemli olduğunu hatırlatacaktır. Venüs Aslan’a ve yedinci güneş evinize girerek sevgi, zarafet ve uyuma kapı açarken, dünyanın önümüzdeki haftalarda biraz daha tatlı hissetmesini bekleyebilirsiniz. Öğleden sonra dönerken ve Ay Satürn ile hizalanırken duygularınızı toprakladığınızdan ve yeniden bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu şekilde kötü bir şey geliyor, Kova. Aslında, doğası gereği son derece hain olabilir. Güneşin ilk kimlik evinizde yörüngede dönen şiddetli Plüton, yükselecek ve Venüs’e ateş püskürtecek, güneşle ilgili yedinci evinizde dönerken onu çığlıklar ve alevlerle yutacak. Bu da ilişkilerdeki dramanın bugün telaffuz edilmesini sağlıyor. Şimdi bir ilişki içine girerseniz, adınızı mahveder ve mesleğinize de bulaşır. Zaten bir tane varsa, düşmanlar ve sırlar gizlenebilir. Dikkatli olun ve farkında olun. Kendinizi karanlıktan uzaklaştırmanın bir yolunu bulun, yoksa onun kölesi olursunuz.


5 Haziran 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanacaksın Kova? Profesyonel taahhütleriniz ve çalışma ilişkileriniz, Venüs karşıt burcunuz Aslan’a girdiğinde odak noktasındadır. Her şeyin yerinde olması arzusu olsa da, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler ve daha fazlasını taahhüt etmek için zaman ayırmalısınız. İşlendikten sonra, her şeyiniz olabilir! Venüs, burcunuzda geri giden Plüto’ya da karşı çıkacağından, bağlılık korkunuzu yenmeniz gerekebilir. Muhalefet gizli güvensizlikleri veya engellemeleri gündeme getireceği için zorlayıcı olabilir. Ancak profesyonel düzenlemelerinize odaklanmak faydalı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.