Kova Burç Yorumları 18 Haziran 2023

Kova burcunun 18 Haziran 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Haziran 2023 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Haziran 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Haziran 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Haziran 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Haziran 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ruhunuzda veya ilişkinizde bir deprem gibi büyük bir değişim. Neredeyse kesinlikle iyi, ancak her şey olurken birdenbire biraz rahatsız edici olabilir.


18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İki şey tüm dikkatinizi istiyor. Seçim yapmak zorunda kalacaksın.


18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcısı, ay bu sabah erkenden Yengeç burcuna giriyor ve bir çalışma haftası daha gelmeden önce vücudunuzu beslemenizi istiyor. Bu arada, Kader Düğümleri göklerimizde aktif hale geliyor ve bu da size yeni bir yerel proje üstlenmeniz için ilham verebilir. . Uzaktan çalışıyorsanız çalışma alanınızı düzenlemek isteyebilirsiniz, ancak ev konforu özellikle çekici olacaktır. Ay, Satürn ve Jüpiter arasındaki kozmik ittifak sayesinde bu akşam topraklama ve tedavi edici bir enerji devreye girecek. Minnettarlığınızı temel alarak bu titreşimlere yaslanın ve biraz hafif esneme yapmayı düşünün.


18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün karnınıza tekme yemiş ve yere serilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, gerçek aşk ve çocuklarla ilgili güneş beşinci evinizdeki kudretli güneşin, korkunç bir ruh hali içinde olan kötü bir Neptün ile kare açı yapacak olmasıdır. Bugün tüm zodyak işaretleri cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için kaygınız oldukça belirgin olacak – özellikle para meselelerinde. Bugün dramaya, entrikalara veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm olumsuz karma, damarlarınızda zehir gibi dolaşacak. Travmadan kurtulmak ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın ve kısa süre sonra ışık bir kez daha geri dönecektir. Gerçekten de daha iyi günler önümüzde uzanıyor.


18 Haziran 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Pek çok fırsat, Kova! İkizler burcundaki yeniay sırasında yaratıcılığınız tabloların dışında. Ay, tutku projelerinizi takip etmek ve fikirlerinizi detaylandırmak için daha fazla fırsata ilham verebilir. Önümüzdeki altı ayı, özellikle iş hayatınızı veya mali yollarınızı geliştirebileceklerse, fikirlerinizi nelere dönüştürebileceğinizi görmek için bir şans olarak düşünün. Başarınızın anahtarı, ne yapmak istediğinize dair net bir fikre sahip olmaktır, bu ister nihai hedef, ister üzerinde oynanacak bir strateji olsun, çünkü İkizler’deki güneş aynı zamanda Balık burcundaki Neptün’le kare açı yapacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.