Kova Burç Yorumları 14 Haziran 2023

Kova burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Haziran 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, yeni bir romantizme başlamak veya bir süredir biriyle birlikteyseniz bu kıvılcımı yeniden ateşlemek için en iyi zamandır. Enerjiniz dumanlı bakışlar ve utanmaz flörtler için mükemmel, o yüzden devam edin.


14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkesin bazen kış uykusuna yatması gerekir. Eğer öyle hissediyorsan kendine sakla.


14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa burcunun ayı ile Satürn arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde, yıldızlar bu sabah erken saatlerde size dinlendirici bir uyku getirmek için hizalanacak. Ne yazık ki, Ay ve Venüs karşı karşıya geldiğinde gerçeklik hayallerinizdeki kadar tatlı olmayabilir ve en yakın arkadaşlarınızın pek de kendileri gibi davranmadıklarını hissedebilirsiniz. Saatler açılmaya devam ederken, kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olacak herhangi bir müzik, yiyecek veya yaratık konforuna yönelirken kalbinizi beslemeye çalışın. Öğleden sonra, Mars’ın o özel kişiyle çatışmayı tetiklemekle tehdit ederek çalkalandığı gerginliğe dikkat edin.


14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzak, çok uzak, büyük gezegen Pluto, karanlıkta fısıldar, Kova. O şu anda bir gerileme aşamasında, mahremiyet, sırlar ve yine bilinçaltıyla ilgili güneş on ikinci evinizde derin uykuda. Doğrudan olduğu zaman, genellikle meydan okumalar ve engeller getirir, ancak uykudayken dersler derin bir düzeyde içselleştirilir. Özellikle kişisel ve romantik ilişkilerinizle ilgili suçluluk, korku ve endişelerle ilgili karmayı serbest bırakın. Düzeltmeniz gerekiyorsa, bunu bir başkasıyla yapın veya bunu kesin olarak yapmanız için size rehberlik edebilecek bir terapist veya danışman bulun.


14 Haziran 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün kişisel meseleler ön plana çıkabilir. Boğa burcundaki yüce ay Boğa burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, kişisel hayatınızda bir şey dikkatinizi gerektirdiğinde, profesyonel havanızda olabilirsiniz. Özellikle kişisel meselelerinize odaklanmak için daha fazla zaman harcamak istiyorsanız veya buna ihtiyacınız varsa, bu durum iş-yaşam dengenizi perspektif haline getirebilir. Ancak, Ay’ın Aslan burcunda hem Venüs hem de Mars ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, tamamlamanız gereken mesleki sorumluluklarınız olabileceğinden programınızda değişiklik yapmak kolay olmayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.