Koç Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Koç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ortaya çıkan herhangi bir tuhaf duyguyu bastırmaktan kaçındığınızdan emin olun – bunu yapmak, kısa bir süre sonra her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde geri gelmelerini garanti eder. Dışarı çıksınlar.


15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu günlerde hızınız, yön değiştirme yeteneğinizden daha az önemli.


15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür ve Satürn karşı karşıya gelirken, iletişimde kesintiler yaratırken ruhunuzu yavaşlatmakla tehdit ederken, kendinizi zihinsel blokajlara hazırlayın. Özellikle Boğa burcunun ayı öğleden sonra Neptün’e bir öpücük gönderip size rüya gibi bir dinlenme anı sunarken, bu sinir bozucu hisler karşısında bunalmamaya çalışın. Bu akşam, Pluto solar onuncu evinizde aktif hale geldiğinde, kariyer hedeflerinize güçlendirici bir enerji getirdiğinde, iyi hisler akacak. Bu gece ay İkizler’e girdiğinde netliği geri kazanma şansınız olacak, ancak beyniniz yeni zorluklar için can atmaya başlayabilir.


15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün kuyruğunu bacaklarının arasına almış bir köpek gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca, bazı son derece zorlayıcı ve hayal kırıklığı yaratan haberlerle karşı karşıya kalmanız da muhtemeldir. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, sıkıntı, muhalefet ve karmanın gezegeni olan karanlık ve bulanık Satürn’ün şu anda kaygı, sırlar ve sırlarla ilgili on ikinci evinizde yörüngede dönmekte olan bir silahlı çatışmanın ortasında olmasıdır. ve gizli düşmanlar. Şimdi başkalarına güvenmenin veya ilişkilerde önemli kararlar almanın zamanı değil. Fırtına bulutlarının uçup gitmesine izin verin, kısa sürede daha net düşünmeye başlayacaksınız.


15 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün bazı iletişim sorunları yaşamayı bekleyin. İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yapacağından, iş meseleleriyle ilgili düşüncelerinizi ve duygularınızı iletmek her zamankinden daha zor olabilir. Kare iç gerilimi ve kargaşayı gösterebilir, bu nedenle söylemek yerine ne söyleyeceğinizi görselleştirmeniz daha kolay olabilir. İş yerinde konuşma zamanı geldiğinde, elinden gelenin en iyisini yap. Tonunuz, tonunuz ve zamanlamanız yanlış olabilir, ancak denemeden bilemezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.