İkizler Burç Yorumları 14 Haziran 2023

İkizler burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 14 Haziran 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 14 Haziran 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sohbet şu anda her zamankinden daha önemli (ve eğlenceli) ve ne kadar çok insanla konuşursanız, yarın o kadar iyi durumda olacaksınız. En az bir büyük fikri saptayabilmelisiniz.


14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Burada iyi bir şey var. Bu fırsattan yararlanın.


14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Boğa burcunun ayı Venüs’le kare açı yaparken, tersten iltifatlara ve incelikli kazılara karşı tetikte olun. Bu göksel değiş tokuş diğerlerinin en kötüsünü ortaya çıkarsa da, yönünüzü işaret eden olumsuzluklarla ruhunuzun kaçmasına izin vermeyin. Yalnızlık, gününüzü geçirmenin en rahat yolu gibi gelebilir, ancak günün ilerleyen saatlerinde Mars çalkalandığında huzur ve sessizlik bir seçenek olmayabilir. Bir meslektaş sabrınızı sınamaya çalışırsa yemi yememeye çalışın ve daha sonra başınızı belaya sokabilecek kötü niyetli dedikodulardan kaçının.


14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İnsan gözünün çok ötesinde, uzak gezegen Pluto gece gökyüzünde yavaşça geriye doğru yuvarlanıyor, İkizler. Plüton, yoğunluk ve dönüşüm gezegeni olarak bilinir ve genellikle sizi nihayetinde daha güçlü yapan acı verici veya travmatik yeniden doğuşlar getirir – özellikle de uyanıkken ve doğrudan gökyüzündeyken. Şu anda, yine güneş sekizinci evinizde geri gidiyor. Güven, savunmasızlık ve seksle ilgili travmalar yaşadıysanız, bu kalıpları tekrarlamamak için size öğrettikleri şeyleri yansıtmaktır. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek bu yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Bağışlayın, bırakın, ilerleyin ve iyileşebileceğinizi bilin.


14 Haziran 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, İkizler? Boğa burcundaki yüce ay, Boğa burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, arzuladığınız şeye derin bir dalış yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Düşüncelerinizi eylemlerinizle hizalamak, profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmenin anahtarı olacaktır. Ancak, mesleki uğraşlarınız konusunda daha özgüvenli hissetmek için kendinize inanmaya çalışmanız gerekebilir. Ay aynı zamanda Balık burcunda geri giden Satürn’ü altmışlık açıyla konumlandıracağından, bu, kariyer yolunuzda yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeye göre hedeflerinizi ayarlamanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.