Boğa Burç Yorumları 6 Haziran 2023

Boğa burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Haziran 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Haziran 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendi başınıza çok fazla zaman geçirmenin cazibesinden kaçının – o kadar sosyal olmasanız bile etrafınızda başka zihinlere ve bedenlere ihtiyacınız var. Büyük kalabalığa karışmak için iyi bir zaman.


6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Platitudes onu kesmeyecek. Bunu dikkatlice düşünün.


6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak ayı bu sabah Chiron ile dengesiz bir bağlantı kuruyor ve masaya riskli bir hava getiriyor. Ruhunun arzuladığı şey buysa, yalnızlığı kucaklamaktan kendini suçlu hissetme. Kendinize dikkat çekmeme ve ihtiyaçlarınıza öncelik verme izni verin. Neyse ki, Luna ve Uranüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde sabahın ortasına kadar kendinizi daha dışa dönük ve karizmatik hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Merkür aktif hale geldiğinde, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın ve netliğe ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir durum üzerinde meditasyon yaptığınızdan emin olun. Bu akşam Neptün toplu bir ölçekte şifa sunduğunda ruhani topluluğunuzla bağlantı kurmayı düşünün.


6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Venüs, yeni ufuklara taşımak için kanatlarını açtı Boğa. Dün, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinize girdi, bu da, alanınızda biricik ve tek olanla daha fazla zaman geçirebileceğiniz anlamına gelir. Bekarsanız, arkadaşlarınız için bir akşam yemeği partisi düzenlemeyi düşünün ve müsait olan arkadaşlarını davet etmelerini veya sizi güldüren biriyle ev yapımı bir yemek randevusu planlamalarını isteyin. Son olarak, mekanınızı yenilemek için yeni eşyalar veya dekorlar satın almak isterseniz, orayı daha romantik bir mekan haline getirebileceksiniz.


6 Haziran 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmaya çağrıldığını hissediyorsun, Boğa? Oğlak burcundaki zararlı ay burcunuzdaki Uranüs ile üçgen açı yaptığında profesyonel ufkunuzu genişletmek için meraklarınızı keşfetmenin zamanı gelmiş olabilir. Dünyevi üçgen, özellikle yeni bir şey denemek veya daha özgün bir yola yönelmek istiyorsanız, profesyonel yolculuğunuzda bazı fiziksel değişiklikler yapmanızı teşvik edebilir. Ay’ın burcunuzda Merkür’ü de üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel yolculuğunuzda sıra dışı bir şeye şans vermek için her zamankinden daha açık fikirli hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.