Boğa Burç Yorumları 17 Haziran 2023

Boğa burcunun 17 Haziran 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Haziran 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Haziran 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Haziran 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Haziran 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Haziran 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin haddini aştığında onu almasına izin verecek kadar doğru bir ruh halindesiniz – ama yine de onların yaptıklarını yapmalarına izin vermeye çalışmalısınız. Hoşgörü sergilemeniz sizi bir aziz gibi gösteriyor.


17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşların bu konuda senin tarafında. Bu sefer tavsiyelerine güven.


17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, İkizler’in ayı Chiron’a öpücük gönderirken, yatakta oyalanma isteği bu sabah gerçek olacak. Dinlenmenize yetişmek için bu enerjiyi kullanın ve ayaklarınız yere basmadan önce sosyal medya beslemelerinize biraz fazla zaman ayırdığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu arada, Merkür ve Venüs tatlı bir yük alışverişi yaparak sizi alanınıza yatırım yapmaya ve ev içi mutluluğun peşinde koşmaya teşvik eder. İkizler burcundaki yeni ay, bu gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü süsleyecek ve finansal hedefler belirlemek ya da refah, iletişim ya da cazibeye dayalı büyüler yapmak için mükemmel bir fırsat olarak işaretleniyor.


17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yine bir başka önemli dönüm noktası geldi, Boğa. Aylardır aralıksız bugünden başlayarak, karmanın, yaşam derslerinin ve dayanıklılığın gezegeni görev yöneticisi Satürn gerileme aşamasında olacak. O şu anda 4 Kasım 2023’e kadar arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplarla ilgili güneş on birinci evinizde uyuyor. Şu anda, özellikle karmik yollarla bağlantılarınızı gözden geçiriyor ve revize ediyor olabilirsiniz. Hatta hayat dersinin ne olduğunu merak ederek arkadaşlar ve eski sevgililer arasında gidip gelebilirsin. Satürn doğrudan olduğunda, daha belirgin somut vesayet getirir, ancak şimdilik size içsel olarak öğretiyor. Öğrendiklerinizi benimseyin çünkü daha yürümeniz gereken daha çok yolunuz var.


17 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hayatında ne olmasını istersin? İkizler’deki Merkür Aslan’daki Venüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, finansal konularla ilgili sohbeti başlatmanın zamanı gelmiş olabilir. Cömert, eğlenceli bir yaşam tarzı arzu ediyor olabilirsiniz, bu nedenle bu, emrinizdeki hayatın lükslerini karşılamak için neler yapabileceğinizi anlamak için biraz finansal planlama gerektirecektir. O zaman bugünün ilerleyen saatlerinde, Satürn Balık burcunda gerilediğinde hangi özlemlerin ve ağ oluşturma fırsatlarının sorumluluğunu üstlenmek isteyebileceğinizi yeniden düşünmenin zamanı geldiğini hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.