Boğa Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Boğa burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şekilde doğru yerde olduğunuzu biliyorsunuz ve buraya gelmeniz epey zaman almış olabilir. Duyguların tadını çıkarın ve üzerine inşa edin. Biraz daha fazlasını kaldırabilirseniz, yoğunluğu artırın.


15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir iyilik küçük görünebilir, ancak minnettarlıkları çok büyük olacaktır. Erteleme.


15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah gece yarısından hemen sonra, ay ve Uranüs burcunuzda hizalanırken, bir enerji dalgası sizi bulabilir. Gece yarısı yağını yakmak için ilham almış olsanız da, sabah geldiğinde ve Merkür Satürn’le kare açı yaptığında beyniniz bulanıklaşabilir. Öğleden sonra Luna Neptün ile aynı hizaya gelip topluluğunuzu gerçeküstü ve rüya gibi bir enerjiyle kapladığında mahallenizi keşfetmeyi düşünün. Derin ruhsal uyanışlar, bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde, derin meditasyon için mükemmel kozmik iklimi işaret ederek tezahür edebilir. Ay İkizler burcuna girdiğinde duyularınızı ve merakınızı yükseltecek bir değişim hissedeceksiniz.


15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, Merkür bu hafta boyunca bir kasırga gibi hızla ilerliyor. Bugün, başka bir savaşa doğru ilerliyor – bu sefer buzlu bir Satürn ile. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz maliyeyle ilgili ikinci evinizde bir kasırga gibi cızırdarken, arkadaşlıklar, topluluklar ve ilişkilerle ilgili güneş on birinci evinizde yer alan soğuk ve acımasız Satürn’ün bakışları altında ateşinin söndüğünü hissedecek. gruplar. Bu, para ve arkadaşlık etrafında son derece kötü haberler ve tartışmalar olabileceği anlamına gelir.


15 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, özlemlerinizi çevreleyen finansal güvenlik konusunda net hissediyor musunuz? İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn’le kare açı yaptığında, hayalleriniz, sosyal medya stratejileriniz ve ağ oluşturma fırsatları hakkındaki havayı temizlemenin zamanı gelmiş olabilir. Ne kadar denerseniz deneyin, endişelerinizi gidermeye başladığınızda hala iletişimsel sorunlar ve gerginlik olabilir. Ağınızın büyümesinde ve hayallerinizin peşinden gitme becerinizde rol oynayabilecek yetkili kişiler, başarınızı engellemeye çalışabilir. Güç mücadelelerinden kaçınmak için ne yapmak istediğiniz konusunda net olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.