Başak Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Başak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, kendi başınıza saklanmak için en iyi zaman değil – sadece iş arkadaşlarınız olsa bile diğer insanlarla takılın. Bazen kabilenin bir parçası olmak her şeyden daha önemlidir.


15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski sorunlar hakkında endişelenmektense yapacak daha iyi işleriniz var. İleri git, geri değil.


15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Merkür ve Satürn arasındaki sert bağlantı nedeniyle bugün sevdikleriniz tarafından dışlanmış hissetme riskiniz var. FOMO duygularına yenik düşmemeye çalışın, ancak kasıtlı olarak dışarıda bırakıldığından şüpheleniyorsanız, konuşmaktan korkmayın. Öğleden sonra Boğa ayı Neptün’e bir öpücük gönderip taze kozmik bir nefes görevi görürken bağlantılarınız tarafından bir kez daha desteklendiğinizi hissetmenizi sağladığında daha tatlı hisler sizi saracak. Bu akşam Ay İkizler burcuna geçtiğinde enerji değişecek ve sizi daha mantıklı ve metanetli bir kafa boşluğuna sokacak.


15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, ne yazık ki bugün bir ayrılık yaklaşıyor olabilir. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür, gökyüzünde yolculuğuna devam ederken, güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzü boyunca buzlu Satürn’ün gölgelerinin altına atılacak. Bu, aynı fikirde olmadığınız için en önemli ilişkinizin büyük ölçüde test edileceği anlamına gelir. Aslında, sevgilinizin sizden daha eleştirel, yargılayıcı ve talepkar olduğunu hissedebilirsiniz. Bu enerji hem bugün hem de yarın yankılanıyor, bu yüzden dikkatli olun.


15 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, uzun vadeli profesyonel taahhütleriniz kariyer yolunuzu nasıl geliştirebilir? Özellikle İkizler burcundaki Merkür Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, zihinsel enerjinizi hırslarınıza odakladığınızda yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Düzenlemelerinize engel olarak bakmak yerine, onları hırslarınızı tanımlama fırsatları olarak düşünün. Anahtar, yapmak istediğiniz her şeyi ve yerine getirmekle yükümlü olduğunuz tüm sorumlulukları hesaba katabilecek yarı esnek bir strateji bulmaktır. Sizin için neyin işe yarayacağını bulmak için seçeneklerinizle oynayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.