Balık Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Balık burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi için bir şov yapma dürtüsünü hissediyorsun – belki durmadan şakalar yapıyorsun, belki dans pistinde patlıyor ve kilitleniyorsun, ya da belki çok daha özel bir şey.


15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İsviçre değilsin ve tarafsız da olamazsın. Konumunuzu belirleme zamanı.


15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün duygularınızı ifade etmeden önce meditasyon yapmak en iyisi olabilir, çünkü Merkür ve Satürn başınızın üzerinde kare açı yapar. Öğleden sonra Boğa burcunun ayı Neptün ile aynı hizaya geldiğinde ortamın hafiflediğini hissedecek ve aradığınız kelimeleri bulmanızı sağlayacak bir şiiri zihninize getireceksiniz. Bu akşam Pluto aktif hale geldiğinde yeni arkadaşlar edinirken eski dostlarınızı bir kenara bırakabilirsiniz ama köprüleri yakmamaya çalışın. Luna, evinizi konuşkan bir enerjiyle doldurarak İkizler burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz.


15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün bir çatışma ve hatta bir ayrılık görünebilir, bu yüzden antenlerinizi yukarıda tutun. Bunun nedeni, eşinizle aynı fikirde olmamanız ve ikinizin de bıkmış hissetmenizdir. Gökyüzünde sizden ötedeki Zihinsel Merkür, solar dördüncü evcilik evinize enerji veriyor. Yine de, şu anda burcunuzun yörüngesinde ve güneşin ilk kimlik evinizde dönen kudretli Satürn ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu, iletişim ve fikirler söz konusu olduğunda aynı sayfada olmadığınız anlamına gelir. Şimdi çok soğuk ve kontrollü görünmekten kaçının. Savunmacı veya agresif bir saldırı yaparsanız, partneriniz kapıyı suratınıza çarpabilir.


15 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne istediğin konusunda doğrudan ol, Balık. İkizler’deki Merkür burcunuzdaki Satürn’le kare açı yaptığında, iş-yaşam dengenizle ilgili konuşmalarda tembel olmayın. “Akışa ayak uydur” tavrıyla başkalarını yatıştırmaya çalışmak yerine, kendinize ve ne istediğinize odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. İstediğinizi yapma ve adınızı çağrıştıran sorumluluklara odaklanma yetkiniz var. Başkaları tarafından ne yapmanız gerektiğinin söylenmesi yerine, iş-yaşam dengenizle ne yapacağınız konusunda net ve doğrudan davranarak profesyonelliğinizi onurlandırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.