Akrep Burç Yorumları 15 Haziran 2023

Akrep burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Haziran 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Haziran 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi enerji içinizden akıyor ve sizi yeni bir yöne doğru itiyor – ve siz onu seviyorsunuz. Elbette, kan pompalamaları için bir arkadaşınızı yanınızda sürükleyin, ancak bunu tek başınıza da kolayca yapabilirsiniz.


15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşın seni tekrar tekrar kefaletle kurtardı. Şimdi iyiliğe karşılık verme sırası sizde.


15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde karşı karşıya gelirken gün boyunca sirenler kafanızda çalabilir. Size bir şeylerin ters gittiğini söylediğinde sezginizi dinleyin. Aynı zamanda, kendi gelişiminizi korkudan bastırmamaya çalışın. Öğleden sonra Boğa burcunun ayı ve Neptün aynı hizaya geldiğinde hava hafifleyecek ve sizi yeniden uyum ve huzur duygusuna kavuşturacak. Bu akşam, Plüton üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiğinde, özellikle artık size hizmet etmeyen varsayımlardan kurtulduğunuzda, zekanız keskinleşecek. Bu gece ay İkizler burcuna girerken, arındırıcı bir enerji sizi bulacak ve serbest bırakmayla ilgili temaları ilerletecek.


15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al, Akrep. Kötü haberler ve ağır ruh halleri bugün garantilidir. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz, zihinsel Merkür’ün, yakınlık ve varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizde süper yüklü olmasıdır. Bu genellikle para ve güven hakkında iyi haberler getirirken, gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizden kaynayan buzlu ve öldürücü Satürn’le bir kareye doğru ilerlediği için karanlık, fırtınalı bulutlar toplanıyor. Aşk, güven ve zenginlikle ilgili hayal kırıklığı hemen köşede olabilir. Kontrolden çıkmamak ve olayları şiddetlendirmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


15 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, şimdi farklı finansal yollara bakma zamanı. Fikirlerinizi ve tutkulu projelerinizi sürdürebilirsiniz, ancak İkizler’deki Merkür Balık’taki Satürn ile kare açı yaptığında mali durumunuz hakkında daha açık fikirli olmanız gerekebilir. Size neşe getirebilecek bir şeyin peşinden koşmaktan kendinizi kısıtlamak daha kolay olabilir, özellikle de suçu mali durumunuza atıyorsanız. Ancak kare, buna karar verdiğinizde, mali durumunuz ve yaratıcı arayışlarınız için her iki dünyanın da en iyisini yapmanın bir yolunu bulabileceğinizi gösteriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.