Akrep Burç Yorumları 11 Haziran 2023

Akrep burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 11 Haziran 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 11 Haziran 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün dünya biraz alt üst olmuş gibi görünse de, önünüzdeki şeylerle nasıl başa çıkabileceğinize odaklanın. Güncel olaylarla başa çıkma beceriniz büyük bir fark yaratıyor.


11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Parlak nesnelere çekilmek doğaldır. Ama onların bakışlarıyla kör olmayın.


11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, önümüzdeki aylarda Pluto Oğlak burcuna ve üçüncü güneş evinize geri dönerken, sohbet konusunda kendinizi biraz daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Bu gezegen yerleşimi, mesajınızı gözden geçirmenizi isteyecek, bu da geçici olarak duvarları yükseltmenize neden olabilir. Şans eseri, Merkür geveze İkizler burcuna geçerken sizi derin bağlar beslemeye teşvik ederken, en yakın ilişkilerinizi sürdürmenin kolay olduğunu göreceksiniz. Bu sırada ay, ateşli Koç burcuna geçerek, enerji seviyenizi ve dayanıklılık duygunuzu yükseltecek yiyecekleri ve aktiviteleri kucaklarken vücudunuzu kontrol etmenizi ister.


11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, kozmik habercimiz zihinsel Merkür, güneş enerjisi yedinci evinizin son derecelerinde dönüyor ve şimdi güneş enerjisinin üçüncü iletişim evi Akrep’in son derecelerinde yörüngede dönen güç merkezi Pluto’ya gökyüzünde bir üçgen çiziyor. Güç ve ikna gücüyle kendinizi elektriklenmiş hissedeceksiniz – her zamankinden daha fazla! Bir iyilik istemek, hatta iddialı bir şekilde önemli bir başkası veya potansiyel aşk seçeneği için talepte bulunmak istiyorsanız, bunu hemen yapın. Fikirleriniz, sözleriniz ve vizyonunuz iyi karşılanacak. Öldürmek için saldırdığınızı bildiğinizde her zaman yaptığınız gibi, bu gücün gücüyle gülümseyin.


11 Haziran 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İletişim becerilerinizi geliştirin, Akrep. Her zaman iyileştirme için yer vardır ve bugün geri giden Plüton Oğlak burcuna girdiğinde siz de bir istisna değilsiniz. Geri giden Pluto’nun geri kalanı, iletişim, yazma ve aktif dinleme becerilerinize derin bir dalış yapmak için bir teşvik artışı olacaktır. Boğa burcundaki Merkür’ün geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bu, yakın bir iş arkadaşınızdan veya müşterinizden nerede gelişebileceğinizi görmek için geri bildirim istemek için mükemmel bir zaman olabilir. Üçgen aynı zamanda profesyonel düzenlemelerinizin şartlarını müzakere etmek için bir sohbete yeniden başlamayı ima edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.