Yengeç Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Yengeç burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendin için ayağa kalkmazsan, kim yapacak? İnsanların kendi istediklerini yapmalarına izin vermediğinizden gerçekten emin olmanız gereken günlerden biri. Büyük enerjiniz onları kapatmanıza yardımcı olur.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Burada kritik bir öğeyi kaçırıyorsunuz. Geri dönün ve daha dikkatli bir şekilde tekrar bakın.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Mars burcunuzdan ayrılıyor ve bu sabah ateşli Aslan’a giriş yapıyor ve masaya motive edici ama topraklayıcı bir enerji getiriyor. Önümüzdeki haftalarda hedeflerinizde tutarlı ve anlamlı bir ilerleme kaydedeceksiniz, ancak yarışı genellikle yavaş ve istikrarlı olanın kazandığını hatırlamak isteyeceksiniz. Bu sırada ay, İkizler burcunda ve iç gözlem evinizde yolculuğuna devam ederek sizi bol bol yalnız zaman ve en yakın ittifaklarınızla sakin bir hafta sonunu kucaklamaya teşvik ediyor. Kendinizle ve başkalarıyla sınırlar belirlemek, özellikle bu gece Luna şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflediğinde iyileştirici olacak.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün sizin için yıldızlarda çok yoğun bir ortaklık draması yazılabilir. Bunun nedeni, yoğunluk ve dönüşüm gezegeni olan gölgeli Pluto’nun şu anda güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizin erken derecelerinde durmasıdır. Bir yandan, bu, ilişkilerinizden yeniden doğmanıza, travmatik olanlardan kurtulmanıza ve uçmanıza yardımcı olacak birini bulmak için önceki kalıpları dönüştürmenize yardımcı olabilir. Yine de, Pluto bugün olduğu gibi kara kara düşünen ve yıkıcı bir ruh hali içindeyken, sinirler özellikle hararetli ve şiddetli olabilir. Mars, gökyüzündeki Pluto’ya tüfekle ateş ederek yeraltı tanrımızı kızdırır. Anlaşmazlıklar ortaya çıkarsa tekneyi sallamayın.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bolluk aramak için seni ne motive edecek Yengeç? Mars bugün Aslan burcuna girdiğinde hızı artırmanın zamanı geldi. Özellikle para meselelerinizde bir değişiklik yapmaya hazırsanız, bu Mars geçişi sırasında finansal fırsatları aramaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Mars’ın Kova’da geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacağı göz önüne alındığında, mali açıdan daha istikrarlı ve güvenli hissetmek için bütçenizde ilk değişiklikleri yapmaya çalışmanız gerekebilir. Zorlayıcı olabilse de, bu Mars geçişinin başlangıcında gereksiz harcamalardan veya satın alımlardan kaçınmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.