Yay Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Yay burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatınızdaki diğer insanlar bugün size inanılmaz derecede minnettar hissediyorlar – yaptığınız hiçbir şey için değil, sadece varlığınız için. Bu çok tatlı ama birileri bundan daha güçlü hissediyor.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ne kadar eğlenmeyi tercih ederseniz edin, teslim tarihleri ​​önce gelmelidir.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Yengeç ayı ile Satürn arasındaki tatlı değişim sayesinde, bu sabah kendinizi güçlenmiş ve duygularınızı kontrol altında tutmuş hissetmelisiniz. Bu öğleden sonra Luna, Merkür ile aynı hizaya geldiğinde, sizi alanınızı toplamaya teşvik ettiğinde iyi hisler akıyor. Bu titreşimler aynı zamanda fiziksel ihtiyaçlarınızı beslemek için de harikadır ve öğleden sonra yürüyüşü veya esneme seansı için mükemmel bir mazerettir. Bu sırada Mars, güneş ve Jüpiter ile bağlantı kurarak sizi aşk havasına sokar. Bununla birlikte, romantizm söz konusu olduğunda, basit ve otantik bağlantılara yönelerek pratik beklentilerinizi korumayı unutmamalısınız.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, seks, tutku ve arzu için beş yıldızlı bir gün sizin için geldi. Mighty Mars, ham ateşin vücut bulmuş halidir. Bugün, güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünün karşısındaki güçlü güneşe altmışlık bir açıyla bağlanacak. Aniden içinizde ilk ve tek açlığı ateşleyen bir konuşma yapabilirsiniz. Bekarsanız, şehirde dolaşmak, başkalarıyla kaynaşmak ve şehvetinizi ateşleyen birinin peşinden koşmak söz konusu olduğunda liderliği ele geçirmek için harika bir zaman. İkiniz de cızırtılı titreşimden etkilenmiş hissedebilirsiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oh, gideceğin her yer Yay! Profesyonel yolculuğunuzda keşfedilecek pek çok harika fırsat var. Hepsini yapmaya çalışmak cazip gelse de, profesyonel yollarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için seçeneklerinizi daraltmanız gerekebilir. İkizler burcundaki güneş bugün Aslan burcundaki Mars’ı altmışlık açı yapacağından, profesyonel yolculuğunuzda peşinden koşmak istediğiniz şey konusunda açık ve dürüst olun. Bilinçli bir karar vermek için potansiyel taahhütleriniz hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi toplayın. Karar verdikten sonra, yolculuğunuza hazır olacaksınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.