Yay Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Yay burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Akışkan kalabilir ve hareketlerinizi çevrenizde gerçekten olup bitene göre ayarlayabilirseniz, o zaman gerçekten başarılı olabilir ve tüm doğru insanları etkileyebilirsiniz. Değilse, büyünüzü geri almanıza az kaldı.


18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sürünün kontrolünü elinize alın. Grubunuzun çabaları her yöne gidiyor.


18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Tüm problemlerini bir kutuya sığdıramazsın sevgili Okçu ama Boğa burcunun ayı Neptün’e öpücük gönderirken sonunda bazılarını serbest bırakma şansın olabilir. Bu kozmik iklimde, özellikle de gelişim yıllarınızdaki travma veya dram söz konusu olduğunda, üstesinden gelinmesi gereken ilk şey duygusal yük olmalıdır. Evrene bu ağırlığı kaldırması için yalvararak, huzuru bulmanıza yardımcı olacak ruhani uygulamaları benimseyin. Ay, günün ilerleyen saatlerinde Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, sizi verimliliği artırmak için alışkanlıklarınızda devrim yapmaya teşvik ettiğinde, rutininizi değiştirmenin yollarını arayın.


18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yumuşak ve şehvetli bir gün sizi bekliyor Yay. Güçlü güneş yukarıdaki göklerde dönerken, duygularınızın derinliklerinde hissedecek ve değerlerinize odaklanacaksınız. Büyük ışık kaynağımız, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizden geçerken neşeli bir ruh hali içinde olan görkemli Neptün ile bağlantı kurmak için elini uzatacak. Artık işle meşgul olma veya üretkenliğe odaklanma zamanı değil. Gizlice uzanmak ve sevgilinizle rahatlamak için zaman ayırın, kendinizi her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz. Birbirinize samimi bir şekilde masaj yaparken uçucu yağlar ve losyonlar kullanmayı düşünün.


18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para daha yaratıcı bir rota olan Yay burcundan gelebilir. İş nispeten istikrarlıdır, bu nedenle Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında daha özgecil bir yön veya yaratıcı bir fırsat düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Altılık yaratıcı olduğu için, sanatsal becerileriniz veya diğer yeteneklerinizle bir inanç sıçraması yapmaya hazır olabilirsiniz! İş istikrarlı olduğu için, muhtemelen orada endişelenecek çok şey yok. Öyleyse, yaratıcı olmanız için size ilham veren çabalara biraz daha fazla zaman ve çaba harcamak için bu altmışlık açıyı kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.