Terazi Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Terazi burcunun 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ne yapmaya çalışırsanız çalışın, bir şeyin sizi durduracağı veya en azından yolunuza çıkacağı kesin. Geri adım atmak ve yakında farklı bir yöne ilerlemek için iyi bir zaman.


6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir hediyedir, bu yüzden ona hediye denir. Buraya ve şimdiye odaklanın.


6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep ayı bu sabah Neptün’e bir öpücük göndererek vücudunuzu beslemenizi isterken sağlık ve zindelik ihtiyaçlarınızı önceliklendirin. Bu arada, Plüton beşinci evinizde aktif olacak ve egonuzu kişisel bir güçlenme duygusuyla güçlendirecek. Öğleden sonra Ay Yay burcuna girdiğinde, sonraki iki gün boyunca düşüncelerinizi ve doğal zekanızı yükselten bir değişim hissedeceksiniz. Bu enerjiyi anlamlı tartışmaları ateşlemek için kullanın ve Pazartesi gelmeden önce özel biriyle günübirlik bir geziye çıkmayı düşünün. Sadece sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizden emin olun, özellikle Satürn bu gece daha sonra çalkalandığında.


6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep burcundaki ay tutulması önümüzdeki altı ay boyunca gök gürültüsü gibi çınlıyor, Terazi. Bu su burcunun somutlaştırdığı temalar hayatınızın içinde, çevresinde ve içinde yankılanacak. Akrep, ilişkilerde yakınlığı, duygusallığı, seksi ve yoğunluğu yönetir – biraz size benzer, ancak tamamen farklıdır. Akrepler oldukça kontrol edici bir enerjiye sahip olabilir, bu sizin korktuğunuz bir şeydir ve sizin ve diğerlerinin en karanlık yanlarını ortaya çıkarabilir. Yine de, bu ay tutulması size gölge rafınızı kabul etmeyi, yaralarınızı onurlandırmayı ve nihayetinde acıyı sevgiye ve güce dönüştürmeyi öğretebilir.


6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yakın zamanda durmuyorsun Terazi. Tutulma dün bir kasırga olabilirdi, bu yüzden biraz nefessiz hissedebilirsiniz. Sakinleşmek isteseniz de, ay ateşli Yay burcuna gireceği için muhtemelen tam tersi olacaktır. Genişleyen Ay’ın kontrolü ele geçirmesiyle, bazı iş arkadaşlarınızla iş hakkında sohbet etmeye ve yerel topluluğunuzu keşfetmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Ayın “git, git, git” zihniyeti sizi tetikte tutacak, bu yüzden arada bir nefesinizi tutmayı unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.