Terazi Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Terazi burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün TV’den çok okumaya ilgi duyuyorsunuz ve en azından daha entelektüel uğraşlar için biraz zaman ayırmalısınız. Uzun ve güzel bir sohbet için arkadaşlarla buluşmak için gerçekten güzel bir gün.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kafanın içindeki o dırdırcı sesi dinle. Seni olman gereken yere gönderecek.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ay ve Venüs başınızın üzerinde kare açı yaparken kesin sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Çizgiler çizmek sizin gibi insanları memnun eden birini rahatsız etse de, şu anda ihtiyaçlarınızı feda etmek hata olur. Dağınıklık, bu öğleden sonra güneşin altıncı evinizde Neptün aktif hale geldiğinde kendinizi bitkin veya bunalmış hissetmenize neden olabilir, ancak toparlanmak veya ihtiyaçlarınızı karşılamak için motivasyon bulmak zor olabilir. Neyse ki, ay Akrep’e girerken, topraklayıcı ve lüks bir enerji ortaya çıkarırken, sıfırlama ve gevşeme şansınız olacak.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünyaya neşe, Merkür geri döndü, Terazi. Haftalardır kozmik dalgalarda sallanıyorsunuz, ne yapacağınızı veya düşüneceğinizi bilmiyorsunuz. Şans eseri, zihinsel Merkür artık gölge sonrası evresinden zarar görmeden çıkmak için gerileme döngüsünden kurtulduğu için dramayı geride bıraktı. Kişisel veya romantik hayatınızda hala yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, hayal kırıklığını dışarı atmanın ve müzikle yüzleşmenin zamanı geldi. Açık iletişim anahtardır. Zorlayıcı bir şey olduysa, olması gerekiyordu ve şimdi ilerleme ve devam etme zamanı. Geçmişe takılma. Kapı şimdi kilitlendi, mühürlendi ve kapandı.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, şimdi mali açıdan titiz olma zamanı. Venüs tarafından yönetilen bir burç olarak, zaman zaman savurganlıktan yana olabilirsiniz. Bununla birlikte, ay Akrep’e girdiğinde mümkün olduğunca tasarruf etmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Becerikli lunasyon, özellikle paranız kısıtlıysa veya bir yuva yumurtası oluşturmak istiyorsanız, kuruşlarınızı kıstırmanın yeni yollarını düşünmenizi teşvik edecektir. Bu yoğun bir çılgınlık olsa da, finansal saplantınız aşırı önlemler yoluyla olsa bile daha fazla bolluğa ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.