Terazi Burç Yorumları 30 Mayıs 2023

Terazi burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Mayıs 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir yeni randevuya gerçekten evet dememeniz gereken günlerden biri — isteseniz bile. Önceden planladıklarınızı bitirin ve gerekirse yeni insanlarla tanışın.


30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir şeye kimsenin sizi inandırmasına izin vermeyin.


30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, sabah boyunca parıldayacaksın, çünkü Luna senin burcunda yolculuğuna devam ediyor. Auranız yükselecek olsa da, Merkür’den gelen dengesiz bir enerji, özellikle kıskanç taraflar söz konusu olduğunda, başkalarından pasif-agresif yorumlar getirebilir. Başkaları sizi kendi seviyelerine çekmeye çalışsa bile, sizden aşağı davranışlara tenezzül etmeyin. Luna’nın Chiron ile karşı karşıya geldiği bu akşam aşk hayatınızdaki gerginliğe dikkat edin. İhtiyaçlarınıza ve eşinize baktığınızdan emin olun ve sevgilinizi de aynısını yapmaya teşvik edin.


30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrenin kucaklamasını hisset Terazi. Tatlı ayımız, sevimli Luna, bugün güneşteki ilk kimlik evinizde dans ediyor. Bu sizi duygularınızla derinden temasa sokacak ve sezginizin derinliklerine inmenize izin verecektir. Ayrıca muhtemelen kendinizi oldukça evcil hissedecek ve ailenizle veya tek ve tek kişiyle huzur ve sessizliğe can atacaksınız. Şehvetli, sevecen, hassas ve uyumlu olun – tüm bunlar kolayca sergileyebileceğiniz özelliklerdir. Sevgilinizle herhangi bir önemli duygusal tartışma yapmak isterseniz, muhtemelen bu zamanda kalbinizin ve ruhunuzun yayıldığını hissedeceklerdir. Göreyim seni!


30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz Terazi? Genellikle, özellikle işte bir takım oyuncusu olmayı sevdiğiniz için taahhüt odaklı bir burçsunuz. Ancak şu anda burcunuzdaki Ay Koç burcundaki Kayron ile karşıt açı yaptığında kendinizi biraz daha yalnız hissedebilirsiniz. İdeal olarak, her şeyi halletmek için herkesin aynı miktarda çaba ve enerjiye karşılık verebildiği işbirlikçi iş arkadaşlarınızla çalışmak isteyebilirsiniz. Ancak muhalefet, bugün durumun böyle olmayabileceğini öne sürüyor, bu nedenle yükümlülüklerinizi yerine getirmeye devam ederken incinmiş duygularla çalışmak zorunda kalacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.