Terazi Burç Yorumları 3 Mayıs 2023

Terazi burcunun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni projeler üstlenip üstlenemeyeceğinize karar vermekle zaman kaybetmediğiniz sürece, bugün bir ton şey elde edebilirsiniz. Yapma! Birkaç gün geçtikten sonra tekrar ziyaret edebilirsiniz.


3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pratik konular bekleyemez. Cıvataların somunlarıyla uğraşmanın tam zamanı.


3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Zodyakın daha verici ve diplomatik üyelerinden biri olmanıza rağmen, ay ve Chiron arasındaki sert bağlantı, insanları memnun eden davranışları dizginlemek isteyebileceğinizi gösteriyor. Bu kozmik iklim, özellikle başkalarının isteklerine kendi isteklerinizden daha fazla öncelik veriyorsanız, sizi tükenmiş ve oyundan atmış bırakabilir. Uranüs aktif hale geldiğinde, etrafınızdakilerin ağırlıklarını etrafa attığını hissetseniz bile, akranlarınızla kafa kafaya gelmemeye çalışın. Öğleden sonra Luna ve Mars karşı karşıya geldiğinde otorite figürleriyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir, ancak edep duygunuzu kaybetmemeye çalışın.


3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sakinleştirici bir hap al, Terazi – kelimenin tam anlamıyla! Gezegen yöneticiniz Venüs kendini iyi hissetmiyor. Aslında, aldatma gezegeni Neptün ona yalan söylediği ve onu hasta ettiği için grip olmuş gibi davranacaktır. Doğrudan etkilenecek ve özellikle kişisel veya romantik ilişkilerinizde net bir şekilde göremiyormuş gibi hissedeceksiniz. Bugün herhangi bir uzun vadeli plan veya söz vermeyin ve bekarsanız kesinlikle ilk buluşmaya gitmeyin. Talipiniz siz farkına bile varmadan size gaz veriyor olabilir. Bu sadece sonunda kalp kırılmasına yol açar.


3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz konusunda kendinizi iyi hissediyor musunuz, Terazi? Ay, Koç burcundaki Kayron’a karşıt açı yaptığında, düzenlemeleriniz ve çalışma ilişkileriniz hakkında bazı zorlu duyguları aşmanız gerekebilir. Ay, Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yapacağından, taahhütlerinizin kariyer yolunuzda nasıl bir rol oynadığı da akla gelebilir. Bu zor olsa da, kariyerinize devam etmek için ihtiyaç duyacağınız taahhütlerinize güven duyacağınızı bilin. Başarınızı engelleyebilecek herkesi veya her şeyi bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.