Terazi Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Terazi burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zaman bir moda levhası olmayabilirsin, ama şu anda sıcak giysilere ve ayakkabılara olan gözün her zamankinden daha keskin ve onsuz yaşayamayacağın bir şeye fazladan birkaç dolar vermek isteyebilirsin.


28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uyumun ve bolca ücretsiz eğlencenin olduğu evinizin yakınında kalın.


28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah uyandığında kendini biraz ısınmaya hazırla. İster ekstra baharatlı olan siz olun, ister bir meslektaşınız gölge atıyor, olumsuz değiş tokuşlara veya duygulara takılmamaya çalışın. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, ruh düzeyinde gelişmek için tetikleyicilere nasıl tepki verdiğinizde devrim yaratmanız için size ilham verdiğinde, hayatın daha parlak tarafına bakmak kolay olacak. Bu gece Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi içine kapanık ama huzurlu bir ruh haline soktuğunda iyi hisler akacak.


28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün acı soğuk enerjisine dikkat edin Terazi. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş gökyüzünde süzülürken, Büyük Taskmaster Satürn ile öfkeyle çatışacak. Bir anlamda bu, ateş ve buz arasındaki amansız bir savaş gibidir. Bugün kötü haberler, sinir bozucu iletişim ve omuzlarınıza binen çok büyük bir sorumlulukla kara bir bulutun altındaymış gibi hissedeceksiniz. Muhtemelen tükenmiş hissedeceksiniz ve sanki tüm dünya size karşıymış gibi. Bugün de özellikle yazdıklarınıza, konuştuklarınıza, gönderilerinize ve duyurularınıza dikkat edin. Bu, yüzleşmeniz için daha fazla dram getirebilir.


28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir yol seçmenin zamanı gelmiş olabilir Terazi. Kararsız bir hava işareti olarak, yeni bir yöne gitmeden önce her potansiyel profesyonel caddenin artılarını ve eksilerini tartmayı seviyorsunuz. Bu nedenle, dikkatli bir tefekkür ve sıkı çalışmanın ardından, İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında bir karar verme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kare stresli olabilir, bu nedenle bu “şimdi ya da asla” hissini artırabilir. Ancak bu hislerin profesyonel yolculuğunuzda neyi takip edeceğinize dair sağlıklı bir karar vermenize engel olmasına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.