Terazi Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Terazi burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Randevu isteseniz de istemeseniz de birine bugün sevimli olduğunu düşündüğünüzü söyleyin. Bu tür şeyleri ne kadar çok uygularsanız o kadar iyi olur ve şaşırtıcı, cilveli enerjiniz meydan okuma için mükemmeldir.


25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişten gelen çifte tabiatlı bir kişi sahneye geri döndü. Seni rahatsız etmelerine izin verme.


25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, gezegen yöneticiniz bu sabah Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve masaya iş fırsatlarını başlatabilecek devrimci bir enerji getiriyor. Bununla birlikte, daha yüksek bir yola doğru gelişmenize izin vererek, kendini gösterdiğinde değişime hazır olmanız gerekir. Ne yazık ki, Mars ve kader düğümleri arasındaki bir t-karesi masaya bazı aksaklıklar getirebilir ve aradığınız bitiş çizgisine ulaşmak biraz daha uzun sürebilir. Bu akşam Luna, romantizmi veya kişisel bakımı kucaklamak için mükemmel bir bahane olarak Chiron’a bir öpücük yolladığında iyi hisler akacak.


25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ayaklarınızın dibine gül yaprakları ve çiçekler atıyor. Gezegen yöneticiniz Venüs gökyüzünde bağlantı kurarken, kendinizi coşkulu ve aşk havasında hissedeceksiniz. Aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz elektrik Uranüs’e altmışlık bir açıyla bağlandığından, şimdi güneş enerjisinin sekizinci samimiyet ve cinsellik evinizde barındırılıyor, onu çarşafların altına renklendirmek istiyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu, bekarları tutkulu ama kısa ömürlü bir boğuşmaya çekebilirken, çiftler yağları, losyonları veya samimi oyuncakları patlatabilir. Salıvermek. İyi eğlenceler. Hayat kısa.


25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayrıntıları sırala, Terazi. Duygularınızda kaybolmak yerine, Merkür Boğa burcunda Ay ile Aslan burcunda kare açı yaptığında duygularınızı iş meselelerinden ayırmak için nasıl hissettiğiniz üzerinde çalışmaya çalışın. Meydan, özellikle profesyonel özlemlerinize ve fırsatlarınıza son derece bağlı hissediyorsanız, duygusal olarak zorlayıcıdır. Duygusal olarak yatırım yapmak iyi olsa da, profesyonel meselelerinize çok yakın olduğunuzu fark edebilirsiniz. Daha iyi bir notla ilerlemek için sınırları ve beklentileri netleştirerek sahip olabileceğiniz tüm karışıklıkların üstesinden gelin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.