Terazi Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Terazi burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiçbir şey sizi sosyalleşmekten alıkoyamaz. Hasta olsanız bile, çevrimiçi sohbet etmenin veya insanlarla bağlantı kurmanın bir yolunu bulacaksınız. Dışarı çıkıp yüz yüze görüşmeyi tercih edersin elbette.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aldığın her tuhaf bakışı biraz şüpheyle al. Savunmacı veya huysuz olmayın.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç burcunun ayı ile Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, verimliliğiniz bugün ofiste dikkat çekmenize yardımcı olabilir. Arzu ettiğiniz statü için çok çalışmak, bu kozmik iklimde umut verici sonuçlar verecektir, bu nedenle ajandanıza bir adım önde başladığınızdan emin olun. Öğleden sonra yaklaşırken ve Luna, Merkür’e bir öpücük gönderirken iş görüşmeleri lehinize gidecek, bu yüzden değerinizi sormaktan korkmayın. Bu arada Mars, güneş ve Jüpiter ile bağlantı kurarak, zamanınızı kiminle geçireceğiniz konusunda seçici olmanızı ve önce akraba ruh dinamiklerini beslemenizi ister.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugünün vahşi astrolojik havasından sonra daha fazlası için inliyor olabilirsiniz. Güneş on birinci neşe evinizdeki güçlü Mars’a altmışlık açıyla bağlanırken, kendinizi spontane, cilveli ve korkutucu hissedeceksiniz. Libidonuzu ateşe vermek ve aşağı inip kirlenmek için can atacaksınız. Bu cızırdayan enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin – yukarıdaki göklerde böylesine vahşi bir kozmik ateş birliğine sahip olmak nadirdir. Öncülük edecek ve en derin cinsel ve şehvetli arzularınızı tezahür ettirecek manyetik çekiciliğe ve zarafete sahip olacaksınız. Ne istediğinizi bilin ve cesaretle baştan çıkarmak için yola çıkın.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevinç uyandıran yeni fırsatların peşinden koş Terazi! Bugün İkizler burcundaki güneş Mars’ı Aslan burcunda altmışlık açı yapacağından, ağ kurarken birkaç gizli mücevher bulabilirsiniz. Sekstil açıldıkça, yeni bireyler ve farklı profesyonel kuruluşlarla çalışmak için potansiyel fırsatları keşfederken önünüze konan birkaç yeni yol görmeyi bekleyin. Hatta bu sekstil, listenizdeki her şeyi halletmek için zihinsel çevikliğe ve fiziksel canlılığa sahip olduğunuzu gösterdiğinden, aynı anda birkaç teklifi aynı anda yapmaya daha meyilli hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.